LIVE YOUR BEST

Mozarellafylld och baconinlindad kycklingfilé

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Min man har verkligen tagit pappapermissionsrollen till sig och är så fantastiskt duktig när det kommer till allt som har med att vara hemmapappa att göra. Han tar hand om Filip på alla möjliga tänkbara sätt, han tvättar, diskar, städar och lagar mat. Han är verkligen en superpappa och inte bara tar han hand om hemmet och Filip, utan han passar även upp på mig och ser till att jag har det bra 24/7. Jag kunde inte vara mer tacksam och glad över min fina man och jag har en känsla av att det kommer ha några riktigt fina sommarveckor framför oss. 🙂

risotto_receptIdag lagade M en riktigt god middag till oss – Risotto med mozarellafylld och baconinlindad kycklingfilét med en balsamicomarinerad rödlöksblomma. Det var jättegott och det tyckte även lilleman som mumsade i sig sin lilla portion (utan salt såklart) som pappa fixat åt honom.

baconinlindad_kycklingfile_recept

Det var så gott att Filip till och med slickade rent tallriken efter sig. Hehe sötnos!

utemobler_inspirationDet är så skönt att det äntligen börjar bli varmare och kännas som sommar ute. Att kunna äta middag utomhus på eftermiddagen är så otroligt skönt och maten smakar så mycket bättre på nåt konstigt sätt. 🙂

Nu var det så otroligt länge sen jag målade och plötsligt har jag fått lite lust att sätta mig i min ateljé igen. Jag vet inte riktigt vad jag vill måla, men jag tänkte att jag bara skulle sätta mig framför en tom canvas och låta penseln bestämma ett motiv. En av mina senaste tavlor jag målade kan ni se här och alla mina andra målningar kan ni se under kategorin “målningar” här på bloggen. Får se om jag får till något alldeles speciellt, i så fall ska jag visa er när jag är klar 🙂

Hoppas ni har en fin torsdag allesamman, snart helg nu!  Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Vad gott och vilka söta bilder!Håller med om att det är härligt med värmen och att det känns som sommar 😊

  2. Vad gott och vilka söta bilder!Håller med om att det är härligt med värmen och att det känns som sommar 😊

  3. Vad fint utav din man att han fixar allt och tar hand om dig! Sådan man vill man ha 😃Såg helt gudomligt ut och att äta maten ute gör det godare som du säger! 😃Hoppas att DU haft en bra dag!

  4. Vad fint utav din man att han fixar allt och tar hand om dig! Sådan man vill man ha 😃Såg helt gudomligt ut och att äta maten ute gör det godare som du säger! 😃Hoppas att DU haft en bra dag!

  5. Så himla mysigt det låter! Tittade på tavlan du målat också och den var verkligen fantastiskt vacker!!!

  6. Så himla mysigt det låter! Tittade på tavlan du målat också och den var verkligen fantastiskt vacker!!!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande