LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

När man vaknar tidigt som attan och är trött som tusan så känns det rätt så skönt att vi har Netflix med massa härliga barnprogram på.

syskon

Pojkarna sitter alldeles förtrollade framför tvn medan jag sitter jämte och dricker kaffe och försöker vakna till liv. Jag förstår inte riktigt hur pojkarna kan vara så pigga och goa så här tidigt på morgonkvisten, borde inte dom också bli trötta och påverkade av att vara vakna på nätterna?

Det gick i och för sig betydligt mycket bättre i natt än vad det gjorde dom två tidigare nätterna. Oskar vaknade första gången kl 1, sen 4 och sen 6. Filip vaknade en gång och sen sov han med M på gästrummet. Så vi ska väl egentligen inte klaga! Har man barn så får man nästan räkna med att inte sova hela nätter, men det är det verkligen värt!

familj

Så hur gick det för mig igår med min spiral? Jooo, nu sitter den i alla fall, MEN det är inte säkert att den sitter helt rätt, så jag fick en remiss till gynekologen så att dom kan kolla med ultraljud att den sitter rätt, annars måste dom ta ut den och sätta in en ny. Herregud säger jag bara, kunde jag inte fått en remiss från första början? Hmmm.. Aja, sånt är livet, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jag var ju dessutom lite orolig för hur det skulle bli med träningen nu när jag har satt i spiral, men min doktor sa att det var fritt fram att träna med en gång. Så ni kan ju gissa vad jag ska göra efter att jag lämnat Filip på förskolan! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande