LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Idag vaknade jag vid 4tiden och hade jättesvårt att somna om, men som “tur” var så vaknade min lilla älskling ca en timma senare så då gick vi upp och myste i soffan.

morgonmysVi har ätit lite frukost framför tvn, jag och M har druckit varsin kopp kaffe och nu är det snart dags för Filip att gå till förskolan. Lite senare idag har vi tid hos min jordmor för kontroll och så får vi se vad hon tycker att vi ska göra nu och förhoppningsvis sätter upp en tid för oss på övertidskontroll på Ahus. Nu går jag ju snart in i vecka 42 och haft sammandragningar till och från i en vecka, så jag börjar bli extremt sliten och trött. Jag har fått relativt lite sömn också eftersom jag vaknar av att det gör ont, men kunnat sova sammanhängande några timmar i rad dom senaste nätterna eftersom jag fått lite starkare smärtstillande som jag har tagit innan jag lagt mig. I alla fall, jordmor står på schemat idag och sen får vi se hur allting blir. 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning