LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

När klockan var halv åtta imorses så kunde inte Filip hålla sig längre från att öppna dörren till gästrummet. Jag hade berättat för honom att mormor skulle komma på besök så han var väldigt förväntansfull över att få träffa henne. När han såg vem som låg i sängen så ropade han glatt och hoppade upp och kramades. Sen när hela huset var uppe och hoppade så var det full rulle och dags för frukost.

frukostFilip ville äta samma som sin mormor, så idag blev det inte dom vanliga ostmackorna till frukost, utan idag blev det fil och müsli. Det blev en jättemysig frukoststund tillsammans och Oskar var såklart också med och låg i sin babysitter och jollrade glatt medan vi andra åt.

superman_pyjamasSen efter vi hade ätit så ville Filip hjälpa till att byta blöja och smörja in Oskar med mjukgörande salva.

hudsalva_barn

På vintern när det är kallt så är det lätt att bli torr i huden, så då är det viktigt att smörja in sig och Filip älskar att hjälpa till att ta hand om sin lillebror.

superman_pyjamas_barn

Hello! 😉

mormorJag älskar att ha min mamma här och det får mig faktiskt att tänka väldigt mycket på hur det skulle vara att bo närmare familjen. Jag trivs väldigt bra i Oslo och med det livet jag lever här, men gud vad jag saknar mina föräldrar och vänner i Sverige och jag blir påmind om det dagar som dessa då jag har min älskade mamma på besök.

Efter frukost, blöjbyte och insmorning så bytte vi om och gick ut på en promenad för att handla lite lunch. Nu har vi precis kommit hem igen och ska äta och lite senare när M kommer hem så ska jag och min mamma in till Oslo för att ha lite egentid med varandra och äta middag. Det är såklart kul att vara tillsammans med barnen och det är så underbart att se vilken fin relation mina pojkar har till sin mormor. Men jag är glad att jag ska få vara lite ensam med min mamma också, så jag är jätteglad att vi får chans att gå ut en sväng ikväll. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Gud så mysigt ni ser ut att ha det. 😊. Önska att man hade så hemma hos oss. 😊Trevlig kväll på er. ♡

  2. Gud så mysigt ni ser ut att ha det. 😊. Önska att man hade så hemma hos oss. 😊Trevlig kväll på er. ♡

  3. Gud så mysigt ni ser ut att ha det. 😊. Önska att man hade så hemma hos oss. 😊Trevlig kväll på er. ♡

  4. Gud så mysigt ni ser ut att ha det. 😊. Önska att man hade så hemma hos oss. 😊Trevlig kväll på er. ♡

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera