LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

profil

Om det är en sak som man aldrig kan räkna med som förälder så är det att få tid till att tvätta håret. Jag får i alla fall inte tid när jag vill det eftersom det tar så extremt lång tid för mitt hår att torka. Igår så kändes det inte så skitigt (när jag hade möjlighet till en långdusch eftersom M var hemma), men idag när jag vaknade så såg jag att det kanske skulle behövas en tvätt eller två. Men som tur är så är det ingenting som inte lite torrshampo inte kan fixa! 😉

naturligt_langt_har

Torrshampot kan nog vara min bästa vän i tider som dessa. När man helt enkelt inte får till mer än en raggardusch på ca 2 minuter, med en bebis och en pojke på 2 som man är rädd ska vakna mitt i duschandet. Dock tog mitt torrshampo precis slut, så jag tänkte att jag skulle åka till frisören och unna mig lite nya produkter till håret. Sen är jag dessutom lite trött på färgen som har blivit så blassig i topparna. Men eftersom jag aldrig blir nöjd när jag färgar håret hos frissan så kommer jag aldrig att göra det igen. Jag är nöjd med att vara brunett och ha min naturliga hårfärg, men däremot så har jag hört att det ska finnas färginpakningar som bara ger lite fyllighet och glans till håret. Någon som provat? Kanske det kunde varit något för mig?

Oslofru

 

Just nu ligger faktiskt båda mina älsklingar och sussar, så det blir sovmorgon på Filip till förskolan idag. Jag tänkte inte att det var någon idé att väcka honom, utan han får sova så länge han vill och så får jag lite tid för mig själv nu på morgonen. Jag har hunnit med att göra mig i ordning i lugn och ro och nu sitter jag här med en kopp kaffe, svarar på mail och bloggar. Hade jag vetat att båda pojkarna ville sova så här länge så hade jag nog hunnit tvätta och föna håret trots allt! Menmen, man vet ju aldrig, så därför vågar jag inte ta några större risker och chansa. Och sen är det rätt så skönt att bara sitta och slappa för en stund också när man faktiskt kan. Haha, bara för det så hör jag Filip ropa på mig nu “Mamma, mamma?”.  Hörs om en stund igen! 😉

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Hej har samma problem med torktiden, ska jag iväg så måste jag tvätta håret flera timmar innan. Jag har ju inte lika långt hår som dig men jag har skruvlockar och de tar tid då jag aldrig använder hårfön för då skulle jag se ut som ett levande troll 😉 Hoppas att du känner dig bättre efter operationen.Kram kram

 2. Hej har samma problem med torktiden, ska jag iväg så måste jag tvätta håret flera timmar innan. Jag har ju inte lika långt hår som dig men jag har skruvlockar och de tar tid då jag aldrig använder hårfön för då skulle jag se ut som ett levande troll 😉 Hoppas att du känner dig bättre efter operationen.Kram kram

 3. Om du inte har nåt inbokat då pojken är på fsk så lägg bebis i babysitter och ställ i badrummet medan du duschar. Så gjorde jag med yngsta. När barnen var i den ålder de inte satt i den satte jag dem i matstol (med sele). Och när de var så stora att de gick och sprang så duschade jag supertidigt innan min man åkte. Han åkte kl 07.Du har härligt hår !!Min dotter använder torrschampo ibland o älskar det.KramOSLOFRU SVAR:Smart tips! Tack fina dig 😊

 4. Om du inte har nåt inbokat då pojken är på fsk så lägg bebis i babysitter och ställ i badrummet medan du duschar. Så gjorde jag med yngsta. När barnen var i den ålder de inte satt i den satte jag dem i matstol (med sele). Och när de var så stora att de gick och sprang så duschade jag supertidigt innan min man åkte. Han åkte kl 07.Du har härligt hår !!Min dotter använder torrschampo ibland o älskar det.KramOSLOFRU SVAR:Smart tips! Tack fina dig 😊

 5. Färgbomber är bra och ger massa lyster och färg.Varför låter du inte håret självtorka och skiter i och föna? Då hinner du kanske duscha? Du är ju ändå hemma så då kan det ju torka själv?OSLOFRU SVAR:Jo det kan jag ju om jag bara går inne på dagen. Men jag ville helst duscha innan jag gick utomhus när jag skulle lämna på dagis, men då fryser ju det blöta håret till is..

 6. Färgbomber är bra och ger massa lyster och färg.Varför låter du inte håret självtorka och skiter i och föna? Då hinner du kanske duscha? Du är ju ändå hemma så då kan det ju torka själv?OSLOFRU SVAR:Jo det kan jag ju om jag bara går inne på dagen. Men jag ville helst duscha innan jag gick utomhus när jag skulle lämna på dagis, men då fryser ju det blöta håret till is..

 7. Jag tycker ditt hår och färgen är jättevackert! Blir alltid sugen på att färga brunt när jag ser vackra brunetter. Själv är jag ganska mörkbrun i grunden men har börjat få sjok av grått här och där. Därför har jag i lite ljusa slingor så att inte utväxten och det grå ska synas så snabbt. Njut av ditt vackra svall.OSLOFRU SVAR:Tack snälla söta du 😊

 8. Jag tycker ditt hår och färgen är jättevackert! Blir alltid sugen på att färga brunt när jag ser vackra brunetter. Själv är jag ganska mörkbrun i grunden men har börjat få sjok av grått här och där. Därför har jag i lite ljusa slingor så att inte utväxten och det grå ska synas så snabbt. Njut av ditt vackra svall.OSLOFRU SVAR:Tack snälla söta du 😊

 9. Jättefint hår!Har också svårt med att få ihop det där med hårtvätt… vet inte hur många gånger jag gjort ett försök att hinna och sen upptäcker testar som inte är ordentligt ursköljda.. ;/

 10. Jättefint hår!Har också svårt med att få ihop det där med hårtvätt… vet inte hur många gånger jag gjort ett försök att hinna och sen upptäcker testar som inte är ordentligt ursköljda.. ;/

 11. Precis så har jag det också. Tvättar håret när min man är hemma ( han jobbar i Oslo på veckorna) Så jag får passa på när han är hemma. Ibland hinner jag tvätta håret på kvällen när lillan har somnat men ibland hinner man det inte. Torrschampo är ju superbra! 😊Ha en fin dag! Tycker din blogg är jättebra!KramOSLOFRU SVAR:Ja men tack och lov för torrshampo! 😉 hihi. tack söta du! Kram på dig

 12. Precis så har jag det också. Tvättar håret när min man är hemma ( han jobbar i Oslo på veckorna) Så jag får passa på när han är hemma. Ibland hinner jag tvätta håret på kvällen när lillan har somnat men ibland hinner man det inte. Torrschampo är ju superbra! 😊Ha en fin dag! Tycker din blogg är jättebra!KramOSLOFRU SVAR:Ja men tack och lov för torrshampo! 😉 hihi. tack söta du! Kram på dig

 13. Oj vad jag känner igen mig i ditt resonemang angående dusch och överhuvudtaget göra saker med två små hemma. Vi har en på 6-månader och en på 20-månader så fullt upp hela tiden! Tajma sovtider och så dom inte väcker varandra. Hur går Filip förskola? Ha en bra dag! 😊OSLOFRU SVAR:Oj så tätt du fick dina små, så mysigt! 😊 Filip går fulltid på förskola, så på dagarna blir det lite lugnare 😊 Krampå dig

 14. Oj vad jag känner igen mig i ditt resonemang angående dusch och överhuvudtaget göra saker med två små hemma. Vi har en på 6-månader och en på 20-månader så fullt upp hela tiden! Tajma sovtider och så dom inte väcker varandra. Hur går Filip förskola? Ha en bra dag! 😊OSLOFRU SVAR:Oj så tätt du fick dina små, så mysigt! 😊 Filip går fulltid på förskola, så på dagarna blir det lite lugnare 😊 Krampå dig

 15. Vad vacker du är! Ja, torrshampot är en av de bästa skönhetsprodukterna i tid och rum! Vad vore man utan det 😊OSLOFRU SVAR:Tack 😊

 16. Vad vacker du är! Ja, torrshampot är en av de bästa skönhetsprodukterna i tid och rum! Vad vore man utan det 😊OSLOFRU SVAR:Tack 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande