LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Hoppas att ni alla har sovit gott. Själv har jag sovit som en prinsess, dock var min man vaken hela natten med Filip som inte ville sova. Sen mitt i natten så gav han upp och åkte till jobbet, så då lyfte jag över plutten till våran säng och så sov vi där tillsammans med Oskar till klockan 7 få jag och minstingen gick upp. Filip sov till halv 9 då jag väckte honom. 🙂

På tal om något helt annat. Vi fick ett par superfina handdukar från Missoni av min bror och hans sambo i julklapp. Jag älskar Missoni och tycker att deras hemtextiler är fantastiskt fina, dock var det en sak som irriterade mig lite grann och det var att dom inte har några öglor att hänga upp på krokar med..

Missoni_handdukar

Jag menar, det ser ju lite konstigt ut om man vill hänga dom för då måste man göra det i själva Missonilappen och det ser ju lite knasigt ut. Jag antar att dessa är till för att ligga vikta eller upphängda. Så tyvärr, eftersom vi bara har krokar på vårt masterbad så kunde vi inte ha dom där. Men på gästbadet kunde dom hänga fint. 🙂

Missoni_home

Just nu tänkte jag äta en brakfrukost och sen ska jag fortsätta måla på en tavla som jag började med i förrgår. (För er som har Periscope – Jag kommer filma Live när jag målar!)

Kramkram på er, hörs sen igen! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Snyggt! Vska också köpa lite nya handuken till vårt badrum för att pigga upp det lite. Men du skulle ju kunna sy på egna öglor eller be någon som kan göra det åt dig ☺

  2. Snyggt! Vska också köpa lite nya handuken till vårt badrum för att pigga upp det lite. Men du skulle ju kunna sy på egna öglor eller be någon som kan göra det åt dig ☺

  3. Snyggt! Vska också köpa lite nya handuken till vårt badrum för att pigga upp det lite. Men du skulle ju kunna sy på egna öglor eller be någon som kan göra det åt dig ☺

  4. Snyggt! Vska också köpa lite nya handuken till vårt badrum för att pigga upp det lite. Men du skulle ju kunna sy på egna öglor eller be någon som kan göra det åt dig ☺

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning