LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!I morses vaknade vi till skrämmande nyheter om terrorattacker i Paris. Det första jag gör när jag vaknar är alltid att kolla på min telefon och där står det “Din vän har markrats som i säkerhet i samband med Terrorattack i Paris”. Jag fick en jobbig känsla i kroppen och sprang ner till vardagsrummet där M och Filip satt. Dom hade vaknat tidigare och ville låta mig och Oskar sova vidare så att vi skulle bli ordentligt friska.. När vi kom ner så står nyheterna på och M berättar för mig vad som hänt. :(Herregud så hemskt, jag finner inga ord.. Vill bara sända all min kärlek till er i Paris, alla som blivit drabbade och alla anhöriga. <3Tack och lov är det helg och jag har min man hemma hos mig igen. Det känns underbart att ha honom här när jag vaknar och få krypa upp i hans famn och känna mig omhändertagen och det tycker Oskar också. 🙂pappaFilip springer runt här hemma som en liten Duracellkanin och tycker det är svinskoj att hela familjen är samlad. Jag sitter med en kopp te och njuter av att inte behöva ha fullt ansvar över barnen och för ovanlighetens skull bara kan sitta och slappna av lite grann. Och Oskar sitter i pappas knä och storkoser sig. Kosa=Mysa 🙂 Tycker att det är ett ord som låter mycket bättre på norska än svenska faktiskt, eller vad säger ni?terrorattack_i_ParisNu ska vi äta frukost här hemma och starta denna dagen. Jag mår betydligt mycket bättre än vad jag gjorde igår så nu hoppas vi att förkylningen försvinner successivt med snabbt dom kommande dagarna..Jag önskar er en fin lördag och återigen, alla mina tankar och kärlek till Paris. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera