LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

mormor_morfar

Jag är så glad över min fina familj och mina älskade föräldrar. Nu har vi fått spendera sista tiden av julen tillsammans och om några timmar så åker min mamma till Gardemoen för att flyga iväg på jobb. Min pappa däremot får vi ha här i några dagar till! Filip ska nämligen inte gå på förskolan fören den 5e januari, så då ville min pappa stanna lite längre för att hjälpa mig med barnen nu i några dagar medan M är och jobbar. Så det tackar jag verkligen för! Pojkarna tycker också att det ska bli superkul eftersom dom älskar sin morfar sååå! 🙂

mormor_morfar_familj

Jag ska faktiskt åka iväg till gymmet nu och träna med Amanda. Mina föräldrar blir kvar hemma och myser med pojkarna. Jag har ätit så jäkla mycket godis i dessa juldagarna och varje kväll har jag suttit proppmätt och på gränsen till illamående av allt jag stoppat i min stackars kropp. Så när Amanda hörde av sig igår och ville träna så tvekade jag inte en sekund! 😀 Nu blir det hårdträning igen och INGET godis på några dagar. Jag känner verkligen hur dåligt kroppen mår när man överkonsumerar socker. Usch och fy. 🙂

I alla fall, efter träningen ska jag umgås med min fina mamma någon timma till innan hon åker. Jag älskar att ha henne här och varje gång som vi har varit tillsammans och ska skiljas åt så får det mig att sakna Sverige och närheten till min fina familj. Så vem vet, i framtiden någon gång kanske vi flyttar “hem” igen..?

Jag önskar er alla en god fortsättning och några fina dagar nu fram till Nyårsafton. Massor med kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera