LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Som ni vet så har jag målat nu i lite över ett år och jag har gjort allt från oljemålningar med naturmotiv, till abstrakt konst i akryl. Jag har varit lite osäker på vad jag tyckt varit roligast att måla, men idag tror jag att jag hittade min grej! Jag tog en powernap härom dagen när Oskar låg och sov och när jag var mellan vaket tillstånd och sömn så kunde jag se det framför mig – min signatur som konstnär! Nu vet jag vad jag vill!

Visst är jag duktig på naturmålningar, men om jag ska vara ärlig så tycker jag inte att det är så fint att hänga upp dom på väggen. Abstrakt däremot är väldigt vackert och anledningen till varför jag målat det så lite är bara för att jag inte kommit på vad jag önskar att säga med mina målningar, fören nu.

Jag la upp en tom duk och började måla. Jag visste exakt precis hur jag ville att resultatet skulle bli och så började jag..

abstrakt_konst

Duken är ca 0,7 * 1 meter stor och målningen har tagit några dagar att får färdig innan jag var helt nöjd. Så det ligger en och annan timma bakom. Men efter många ändringar och småpill så blev jag äntligen nöjd och så här blev resultatet:

oslofru_signatur_konst

Det är lite svårt att få fram på bild hur det ser ut i verkligheten men detta är den första tavlan som jag verkligen kan känna mig stolt och riktigt nöjd över. Det här är mig och det är så här jag önskar att presentera min konst i framtiden. Så idag ska jag åka och köpa material till att kunna göra min första kollektion och tavlorna till denna utställningen kommer jag ta inspiration ifrån denna målningen som jag nyss gjort.

abstrakt_konst_oslofru

Jag har som mål att bli färdig med 12 tavlor nu i vår och sen att ha en utställning till början av sommaren. Jag har ju varit inne på att ha en utställning tidigare med mina naturmotiv-målningar men har inte känt mig lika inspirerad och driven som jag gör nu. Så nu lovar jag er att det kommer bli av! 🙂

Idag kör vi dag 6 :

dag6

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Alltså herregud Susanna! Den är helt magisk! Du har en fantastisk talang! Jag är riktigt imponerad. Den där tavlan hade jag älskat i mitt hem!

  2. Alltså herregud Susanna! Den är helt magisk! Du har en fantastisk talang! Jag är riktigt imponerad. Den där tavlan hade jag älskat i mitt hem!

  3. Alltså herregud Susanna! Den är helt magisk! Du har en fantastisk talang! Jag är riktigt imponerad. Den där tavlan hade jag älskat i mitt hem!

  4. Alltså herregud Susanna! Den är helt magisk! Du har en fantastisk talang! Jag är riktigt imponerad. Den där tavlan hade jag älskat i mitt hem!

  5. Alltså herregud Susanna! Den är helt magisk! Du har en fantastisk talang! Jag är riktigt imponerad. Den där tavlan hade jag älskat i mitt hem!

  6. Alltså herregud Susanna! Den är helt magisk! Du har en fantastisk talang! Jag är riktigt imponerad. Den där tavlan hade jag älskat i mitt hem!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande