LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hur trött jag än är och hur lite jag än fått sova på natten så spelar inte det någon som helst roll när jag får syn på detta vackra underverk på morgonen. I natt vaknade Filip väldigt många gånger, så han fick sova hos mig i sängen efter klockan 3. Sen klockan 6 så var det någon som inte ville sova mer. När jag tände lampan så såg han på mig och log. Ett sånt obeskrivligt vackert ögonblick det var. <3

Idag ska vi på stan och träffa Sara. Hon har flyttat till en annan del av stan, så det blir en promenad dit och sen får vi se vad vi hittar på. Men innan dess ska vi mysa lite till, äta och göra oss i ordning, vilket kan ta några timmar! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning