LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hur trött jag än är och hur lite jag än fått sova på natten så spelar inte det någon som helst roll när jag får syn på detta vackra underverk på morgonen. I natt vaknade Filip väldigt många gånger, så han fick sova hos mig i sängen efter klockan 3. Sen klockan 6 så var det någon som inte ville sova mer. När jag tände lampan så såg han på mig och log. Ett sånt obeskrivligt vackert ögonblick det var. <3

Idag ska vi på stan och träffa Sara. Hon har flyttat till en annan del av stan, så det blir en promenad dit och sen får vi se vad vi hittar på. Men innan dess ska vi mysa lite till, äta och göra oss i ordning, vilket kan ta några timmar! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande