LIVE YOUR BEST

Min livs bästa form – 3 månader efter förlossning

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Shit vad skönt det känns att vara i min livs bästa form, bara 3 månader efter min andra förlossning. Jag är tvåbarnsmamma och har gått igenom två tuffa graviditeter med en viktuppgång på ca 20kg båda gångerna. Nu är det 3 månader sen jag födde mitt andra barn och jag är redan i min livs, absolut bästa form!

kom_i_form_efter_graviditeten

Jag är nere på min idealvikt som är 57kg, jag känner mig stark, har helt okej kondis och har former på rätt plats. Visst skulle jag önska mig en lite större och fastare rumpa, men det kommer med tiden antar jag allt eftersom jag tränar. Jag är stolt över mig själv och jag är nöjd över hur jag ser ut och det känns så otroligt skönt! 🙂

Sen finns det lite med mig själv som jag skulle vilja ha hjälp med att fixa till som jag inte kan göra någonting åt själv och det är lite bristningar på magen, mina bröst och mina acneärr på kinderna. Jag går just nu och gör kontinuerliga ansiktsbehandlingar i Göteborg och börjar redan se resultat, men jag ska visa er när vi gjort lite fler behandlingar och berätta mer exakt vad det är vi har gjort. Mina bröst kommer jag att operera så fort jag slutat amma för att få dom att se ut som dom gjorde innan jag blev gravid för första gången. Brösten har varit barnens nu i två år och jag känner att jag vill ha tillbaka dom för mig själv när jag slutat amma, då vill jag känna mig fin igen och inte bara vara en matkälla för barnen. Sen när det kommer till bristningarna på magen så vet jag faktiskt inte helt hur jag ska göra då jag inte vet exakt vad som fungerar och inte. Jag tänker i alla fall vänta ett år i hopp om att dom ska försvinna av sig självt, men om dom inte gör det så skulle jag kunna tänka mig att prova laser. Är det någon av er som provat att ta bort bristningar? Kom gärna med tips! 🙂

Jag vet att jag kanske är utseendefixerad, men jag mår bra av att se bra ut och om det är små saker/komplex som man kan få rätta till så ser jag ingen anledning till varför man inte skulle göra det. 😉

I alla fall, vi kom precis hem från gymmet, så nu måste jag slänga ihop någon proteinrik lunch och sen tänkte jag ta tag i min WIC. Jag har fortfarande mammakläder kvar i den, plus att jag knappt vet vad jag har för kläder längre, så jag tänkte slänga ut allting på golvet och sen vika om allting på nytt. Det jag inte vill behålla kanske jag kan sälja, ge bort eller kasta.

Ni glömmer väl inte att ni kan tävla om ett superfint postercollage just nu på bloggen? Klicka här eller på bilden för att komma direkt till tävlingen.

bloggtavling_poster   bloggtavling_poster   bloggtavling_poster   bloggtavling_poster

Puss och kram och lycka till! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Va härlig ! Kan du inte göra ett inlägg om hur du kom i form igen efter en graviditet? 😊OSLOFRU SVAR:Jo det kanske jag kan göra 😊

  2. Va härlig ! Kan du inte göra ett inlägg om hur du kom i form igen efter en graviditet? 😊OSLOFRU SVAR:Jo det kanske jag kan göra 😊

  3. Va härlig ! Kan du inte göra ett inlägg om hur du kom i form igen efter en graviditet? 😊OSLOFRU SVAR:Jo det kanske jag kan göra 😊

  4. Va härlig ! Kan du inte göra ett inlägg om hur du kom i form igen efter en graviditet? 😊OSLOFRU SVAR:Jo det kanske jag kan göra 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera