LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Roligt sällskap jag har idag 😉

oskar

Oskar har seriöst sovit sen klockan 9.30 imorses och nu är klockan snart 14!! Helt otroligt. Jag gick upp och la han i sin säng vid tiotiden och då somnade han som en stock. Sen gick jag ner och satte mig i vardagsrummet och efter ungefär två timmar så vaknade han till. Då bar jag ner honom och la han vid mitt bröst för att jag trodde att han kanske ville amma. Icke sa Nicke, han somnade som en stock tätt intill mig och där låg han i 30 minuter tills jag var tvungen att gå på toa. Så jag la över honom i babysittern och där har han suttit och sovit sen dess. Hihi, min lilla sömntuta 🙂

Jag undrar när han har tänkt att vakna ur sin “lilla” lur. Om inte annat så får jag väl väcka honom om en stund. Jag tänkte nämligen att vi skulle gå och hämta Filip från förskolan lite tidigare idag och sen åka och handla. Vi har ju inte varit och handlat på över en vecka nu eftersom vi har varit dåliga så kylen och frysen är nästan helt tom. Sen har jag även beställt en kalender för 2016 som tydligen var färdig nu, så den har jag också lust att hämta ut. Plus att jag måste hämta ut min kopparspiral på Apoteket. En hel del ärenden med andra ord. Så nu Oskar, nu får du allt vakna snart! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning