LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott allihopa! Vi vaknade alldeles för tidigt i dag, redan klockan 5 ville pojkarna upp, så då var det bara att slänga kallvatten i ansiktet och vakna till liv. Söndag idag och en av dom bästa dagarna i veckan enligt mig. Här i Norge är vi alla lediga och söndagen är fortfarande en dag här som man bestämt inte ska behöva göra någon som helst ting. Känns rätt så skönt faktiskt. Vi började dagen här hemma med att tända i brasan, sätta på en kopp kaffe och sen lutade jag och M oss tillbaka i varsin fåtölj med varsitt barn i våra knän. Där satt vi och såg på elden tills Filip tröttnade och ville börja leka istället.

kaffe

Min kopp har jag fått från Filip och varje gång jag dricker ur den så blir jag glad.

personlig_kopp

Idag har jag sån otrolig träningsvärk i hela kroppen! Jag tror att jag kanske tog ut mig lite väl mycket igår när jag gick på dubbla gympass, men det gör ingenting för även fast det gör lite ont så gillar jag träningsvärk på något konstigt sätt. Man vet liksom att man har tränat ordentligt och att musklerna har fått sig en omgång, en lite speciellt skön känsla faktiskt. Men eftersom jag har fått tränat nog för denna helgen så blir det en vilodag idag.

Vi får hoppas att det blir fint väder så att vi kan gå ut och leka lite grann i all fall. Kanske gå en promenad eller bara vara ute i friska luften för en stund. Vi får helt enkelt vänta och se vad denna dagen har att bjuda på!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande