LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Eftersom jag inte har någon bil så är det inte så lätt att ta sig någonstans idag, så därför har jag och min minsting varit inne och myst hela förmiddagen.OskarOskar är ju snart 3 månader nu och har växt i en väldans fart och blivit en riktigt stor och stabil bebis. Han är mer och mer vaken nu och är så himla go och glad. Jag älskar varenda sekund jag får spendera med den här lilla goingen och jag älskar honom så mycket att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Det är rätt så häftigt hur mycket kärlek man har i kroppen för sina barn. Jag var ju lite orolig över om jag möjligen kunde älska någon så mycket som jag älskar Filip och visste inte alls hur jag skulle känna för bebis nummer 2. Men nu kan jag tala om för er att jag älskar Oskar precis, exakt lika mycket och jag är alldeles tokig i båda mina pojkar! Som mamma tror jag att, oavsett hur många barn man har, så räcker kärleken till och är oändlig, så stark och så överväldigande. Det finns inget bättre i livet än att få vara mamma och jag är så tacksam över att jag fått möjligheten i mitt liv att känna så här.familjJag och min goa Oskar ska mysa lite till och sen tänkte jag faktiskt hämta Filip lite tidigare på förskolan idag. Eftersom jag inte har någon bil och kan ta mig någonstans så blir dagen rätt så lång av att bara sitta hemma, plus att det känns lite smådumt att ha Filip på förskola när jag är hemma och saknar honom såååå! 🙂 Hihi.

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Underbara bilder!! Jag tänker ofta så att om jag skulle få en till om jag kommer kunna älska “hen” lika mycket som Lionel, självklart tror jag man gör det, men kärleken till Lionel är ju liksom galen haha ♥

  2. Underbara bilder!! Jag tänker ofta så att om jag skulle få en till om jag kommer kunna älska “hen” lika mycket som Lionel, självklart tror jag man gör det, men kärleken till Lionel är ju liksom galen haha ♥

  3. Underbara bilder!! Jag tänker ofta så att om jag skulle få en till om jag kommer kunna älska “hen” lika mycket som Lionel, självklart tror jag man gör det, men kärleken till Lionel är ju liksom galen haha ♥

  4. Underbara bilder!! Jag tänker ofta så att om jag skulle få en till om jag kommer kunna älska “hen” lika mycket som Lionel, självklart tror jag man gör det, men kärleken till Lionel är ju liksom galen haha ♥

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning