LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon och GRATTIS till mig själv på min födelsedag! 😀

födelsedag

(gammal bild, jag ligger fortfarande i sängen och väntar på att M och Filip ska “väcka” mig)

Idag fyller jag 27 år och tänka sig vilka fina 26 år jag hittills har fått leva! Jag är så glad och tacksam över allt jag har och fått vara med om. Nu får vi hålla tummarna att kommande året blir lika lyckat som alla dom andra! 😉 Kramkram

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Oooupps har visst glömt att gratta dej så här kommer ett försenat men välment Grattis! Spännande att det närmar sig bf. Lycka till och njut av magen de sista dagarna:-)OSLOFRU SVAR:Hihi ingen fara, tack tack! 😃

  2. Oooupps har visst glömt att gratta dej så här kommer ett försenat men välment Grattis! Spännande att det närmar sig bf. Lycka till och njut av magen de sista dagarna:-)OSLOFRU SVAR:Hihi ingen fara, tack tack! 😃

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning