LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!Tänka sig, det här är min alldeles egna familj. Vem kunde tro för några år sen att jag skulle bo här med dom två finaste pojkarna i världen?familjJag är så lycklig över min fina familj som jag älskar så högt. Det finns ingenting jag vill ändra på och jag är så glad för att vi har kunnat få spendera hela sommaren tillsammans då min man har haft föräldrapermission. Jag sätter så stort pris på allt min man gör för vår familj och jag är så tacksam över vilken fin man och pappa han är. Och inte tala om Filip, vilken drömpojke. Jag finner inte tillräckligt med ord för att kunna beskriva hur mycket dom båda betyder för mig.familjNu längtar vi så oerhört efter vår fjärde familjemedlem som fortfarande ligger i magen. När han kommer ut är vi fulländade och trots att vi inte träffat honom än så älskar vi honom massvis och kommer att välkomna honom i familjen med öppna armar och massor med kärlek <3familjI natt har vi sovit som tre små stockar och jag har tyvärr inga känningar alls på att lillebror skulle vara på väg. Vi får helt enkelt försöka ta vara på den tiden vi har tillsammans nu som liten familj innan bebis kommer. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hej! Vill börja med att du ser fantastiskt ut som gravid 😊Tänkte sen gå in på graviditeten, jag har ett flertal vänner som fått barn nu i augusti och de gick också över tiden. Men det blev tipsade om fotmassage och lite champagne. Det funkade för tre av dem, BB samma kväll 😊 lycka till!OSLOFRU SVAR:Tack vad snäll du är. Dock tror jag inte att alkohol är någonting som man borde rekommendera en gravid.. :/ Bebisen kommer när bebisen vill helt enkelt 😊

  2. Hej! Vill börja med att du ser fantastiskt ut som gravid 😊Tänkte sen gå in på graviditeten, jag har ett flertal vänner som fått barn nu i augusti och de gick också över tiden. Men det blev tipsade om fotmassage och lite champagne. Det funkade för tre av dem, BB samma kväll 😊 lycka till!OSLOFRU SVAR:Tack vad snäll du är. Dock tror jag inte att alkohol är någonting som man borde rekommendera en gravid.. :/ Bebisen kommer när bebisen vill helt enkelt 😊

  3. Hej! Vill börja med att du ser fantastiskt ut som gravid 😊Tänkte sen gå in på graviditeten, jag har ett flertal vänner som fått barn nu i augusti och de gick också över tiden. Men det blev tipsade om fotmassage och lite champagne. Det funkade för tre av dem, BB samma kväll 😊 lycka till!OSLOFRU SVAR:Tack vad snäll du är. Dock tror jag inte att alkohol är någonting som man borde rekommendera en gravid.. :/ Bebisen kommer när bebisen vill helt enkelt 😊

  4. Hej! Vill börja med att du ser fantastiskt ut som gravid 😊Tänkte sen gå in på graviditeten, jag har ett flertal vänner som fått barn nu i augusti och de gick också över tiden. Men det blev tipsade om fotmassage och lite champagne. Det funkade för tre av dem, BB samma kväll 😊 lycka till!OSLOFRU SVAR:Tack vad snäll du är. Dock tror jag inte att alkohol är någonting som man borde rekommendera en gravid.. :/ Bebisen kommer när bebisen vill helt enkelt 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning