LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Igår var jag och min bebis på barselträff/mammaträff för första gången. Det var fem mammor med sina barn där och alla hade fött i September månad och bodde i samma område här utanför Oslo. Eftersom jag inte känner så många här så var det supermysigt att träffa andra mammor som dessutom hade barn i samma ålder. För dom flesta var det andra barnet också så vi hade massor gemensamt och en hel del att prata om. Vi bestämde träff redan på tisdag nästa vecka, tyvärr kan inte jag då, men jag hoppas att det kommer fler tillfällen så jag får träffa alla igen.

bebis

Idag ska jag ta med Oskar på nya äventyr, nämligen till gymmet! Tjohooo, jag känner mig frisk och kry igen och jag kan knappt bärga mig att få svettas loss och lyfta vikter med mina träningsbuddies, Amanda och Alma 🙂

Sen efter träningen så ska vi hämta Filip på förskolan och sen åka och möta upp M på Maxbo. Om ni kommer ihåg så köpte vi en ytterdörr för typ 16 veckor sen. Egentligen skulle vi fått den för 8 veckor sen, men det blev något fel i vår beställning så när vi skulle hämta ut den så sa dom att den aldrig ens blivit beställd… Så då var det bara att köpa på nytt och vänta i åtta veckor till. Men, det är ju faktiskt så som man säger “Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”. Jag är superspänd och nyfiken på hur vår nya dörr kommer att passa på vårt fina hus. Till helgen ska vi försöka sätta in den så då får ni se och då kommer jag även visa er hur garaget blev nu när det är klart! Hihi, spännande va? 😉

Eftersom Oskar ville upp och hoppa så tidigt i morses så har jag hunnit få gjort allt jag ska nu på morgonen innan Filip ens har vaknat. Det känns underbart när det blir så här för då kan jag liksom ge full uppmärksamhet till honom när han ska upp. Annars, om vi alla vaknar samtidigt så kan det bli rätt så stressigt och mina armar räcker inte alltid till om båda pojkarna vill att jag ska ta hand om dom samtidigt. Filip har dessutom kommit in i en lite gnällig period där han kräver väldigt mycket och blir extremt ledsen om han inte får som han vill och han blir avundsjuk om jag gullar för mycket med Oskar om han själv inte är inkluderad. Så därför är jag väldigt glad att jag känner mig klar nu för att gå och väcka min prins, ge honom all min kärlek och massa gos innan det är dags att gå ner med honom till förskolan.

Hoppas ni har en mysig morgon så hörs vi lite senare igen 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera