LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!

Nu har jag och min älskade lilla bebis kommit hem igen från Amanda och Alma.

mammalivetDet var så otroligt mysigt att sitta och fika, prata och mysa med våra små bebisar. Självklart hade jag glömt minneskortet till kameran hemma, så jag kan inte visa er några bilder på hur bedårande söt lilla Alma var. Hon är 1 månad äldre än Oskar och det var så kul att se hur mycket det är som händer på en månad. Hon var så vaken och glad, jollrade och hängde med med sina stora blå ögon och satt stabilt med huvudet. Tänk vad fort det går i början och vad mycket som händer på så kort tid. Det var verkligen kul att vara med dom idag och vi ska ses redan imorgon igen. Både jag och Amanda vill så gärna komma igång med träningen och hon går på ett gym precis brevid där hon bor som tydligen är väldigt bra, så jag tänkte att jag också skulle börja där så att vi kan träna tillsammans! Jag är överlycklig att jag hittat en träningskompis så att vi kan motivera varandra för annars hade det säkert aldrig blivit av. 🙂

Jag vet inte varför men jag känner mig lite extra tok-kär i Oskar för tillfället. Jag kan inte sluta att pussa, krama och gosa med honom. Han är så gudomligt vacker i mina ögon och jag är så glad för att han finns och är min. Jag vill bara stoppa tiden och leva i det här tillfället för alltid. <3

familj

Det var väldigt vad tiden har rusat iväg idag och jag har ingen aning om vad jag ska göra till middag tills mina större pojkar kommer hem. Jag är sugen på något sött så vi kanske skulle satsa på våfflor eller pannkakor till middag. Kanske inte det nyttigaste som finns, men det är ju så himlans gott! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning