LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!

Som ni vet så har jag ju alltid haft akne och mina komplex över det har varit enorma, men på den senaste tiden har aknen försvunnit till min stora förhoppning. Dock har jag ärr kvar, men som tur är så finns det sätt att underlätta att prickarna syns och det är helt otroligt vad man kan trolla bort sina komplex med lite smink!

fore_och_efter_sminkTyckte det var lite kul att fota både innan och efter jag gjort mig i ordning idag. Jag sminkar mig faktiskt väldigt sällan, tro det eller ej. Men jag har lärt mig att trivas med den jag är och sen får folk tycka vad dom vill om mig, mina ärr och hur jag ser ut. Däremot så tycker jag det är roligt att fixa till mig ibland och visst ökar självförtroendet med 1000% när man känner sig lite fin.

with_and_without_makeup

Yeye, this is me, with and without makeup! 😉

funny

Puss på er!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. du är så fin,kan du inte visa vilka sminprodukter du brukar använda? vore intressant med ett sådant inlägg! 😃

  2. du är så fin,kan du inte visa vilka sminprodukter du brukar använda? vore intressant med ett sådant inlägg! 😃

  3. Så fin. Modigt att visa bilder utan smink 😊Känner mig inte lika modig utan smink. Speciellt inte när jag är så trött och sliten efter att ha blivit mamma 😋 foundation och långa fransextensions blir min räddning 😊

  4. Så fin. Modigt att visa bilder utan smink 😊Känner mig inte lika modig utan smink. Speciellt inte när jag är så trött och sliten efter att ha blivit mamma 😋 foundation och långa fransextensions blir min räddning 😊

  5. Så fin. Modigt att visa bilder utan smink 😊Känner mig inte lika modig utan smink. Speciellt inte när jag är så trött och sliten efter att ha blivit mamma 😋 foundation och långa fransextensions blir min räddning 😊

  6. Så fin. Modigt att visa bilder utan smink 😊Känner mig inte lika modig utan smink. Speciellt inte när jag är så trött och sliten efter att ha blivit mamma 😋 foundation och långa fransextensions blir min räddning 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning