LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Jag har ju helt glömt av att visa mina två nya små guldkorn som inhandlades i lördags till min nya höstgarderob. 😉

marc_by_marc_jacobsJag ville ha något nytt och fräscht och gick för en tshirt och en tjocktröja från Marc Jacobs. Jag älskar hans kläder och känsla för detaljer.

märkeskläderSömmarna, färgerna, stilen – så snyggt! 😀 I love it!!

Marc_Jacobs_kladerIdag har jag haft på mig tröjan och den är så otroligt skön att ha på sig. Man känner verkligen när man köpt någonting med bra kvalitet! Det känns så otroligt mycket roligare att lägga lite extra pengar på någonting som man vet kommer hålla länge i både form och känsla. Jag vet att det är många som reagerar på att vi lägger så mycket pengar på materiella ting, men jag tycker ändå att vi tänker väldigt smart när det kommer till vad vi spenderar pengar på. Vi tänker kvalitet istället för kvantitet. Därför köper jag mycket hellre 1 tröja för 3000 som jag vet kommer hålla, än att köpa 6 tröjor på HM för samma pris som jag vet bara håller i två-tre tvättar. Vi alla tycker och tänker olika såklart när det kommer till shopping och vad vi väljer att spendera våra pengar på. Nu har ju inte jag shoppat någonting under mina två graviditeter så därför tänkte jag att jag kunde unna mig något lite finare nu till hösten då jag äntligen fått tillbaka min kropp igen. 🙂

Jag lägger upp fler bilder sen på min outfit idag, men här får ni en liten sneak peak så länge:

outfit_sneak_peak

Tiden har gått så himla fort idag och jag har precis fått handlat och städat undan lite. Ett dopp i poolen däremot fick jag inte till, men kanske vi badar lite senare när hela familjen är hemma istället. M kommer alldeles strax hem och då ska vi gå ner tillsammans och hämta Filip på förskolan. Hej så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 😊Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!Ha en bra dag, Kram! ^^

  2. Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 😊Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!Ha en bra dag, Kram! ^^

  3. Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 😊Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!Ha en bra dag, Kram! ^^

  4. Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 😊Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!Ha en bra dag, Kram! ^^

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning