LIVE YOUR BEST

Måndag morgon med mormor

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Så mysigt det är att inte vara ensam med mina barn på morgonen utan ha min mamma här på besök. Pojkarna tycker också att det är supermysigt att ha sin mormor här såklart.

Vi har ätit frukost och myst en massa och självklart lekt lite grann innan det var dags för att gå ner och lämna Filip på förskolan.

vinter

Vi tog en lång och skön promenad i det fina vädret efter att vi lämnat Filip och skulle gå hem. Det var rätt så många minus ute, men eftersom det var vindstilla och soligt så kändes det inte så kallt ändå. Luften var så frisk och skön så vi fick en bra stund innan vi ville gå hem igen..

vintervy

Hoppas ni har fått en lika fin start på denna måndagen som vi har fått! Jag hade egentligen tänkt att åka och träna efter att jag lämnat mamma på flygplatsen om en stund, men jag är så trött att det nästan känns som att jag har grus i ögonen, så jag ska nog passa på att sova middag med Oskar sen istället och ta igen mig efter denna jobbiga och sömnlösa natten.

Förresten, om ni tittar in här lite senare så ska ni få se en video från våran vistelse på Son Spa i helgen. Jag har redan nu lagt upp den på min youtubekanal för er som vill tjuvkika redan nu 😉

Puss och kram så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande