LIVE YOUR BEST

Månadens toppbloggare

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!

Denna månaden är jag Månadens ToppbloggareVimedbarn.se – bloggportalen där jag har min blogg.

manadens_toppbloggare_vimedbarn

Eftersom det kanske trillar in lite nya läsare på grund av det så tänkte jag att jag kunde berätta lite mer om mig själv.

Jag heter Susanna och startade denna bloggen för lite mer än ett år sedan. Anledningen var från början för att jag ville bevara alla fina minnen från min sons uppväxt, samt spara alla bilder som man tar någonstans förutom på en hårddisk som bara ligger och skräpar i en låda. Så i Januari förra året så skapades bloggen OSLOFRU och skrivandet började.

presentation

Jag är 26 år gammal och träffade min älskade man, M, för tre år sedan för första gången på en blind-date. Det var kärlek vid första ögonkastet och från den första dejten så var vi oskiljaktiga och kunde inte slita oss en sekund från varandra. Några månader senare frågade M min pappa om min hand och som den svärmorsdröm han är så sa självklart min far Ja och senare på kvällen gick min man ner på knä och friade. Några dagar efter att vi firade 1 år tillsammans så visade ett graviditetstest positivt och vi väntade nu vårt första barn. Vi gifte oss när jag var höggravid och födde Filip i slutet av November 2013.

När vår älskade lilla prins kom till världen så ansåg vi att det inte längre var aktuellt att bo i en lägenhet, mitt i centrala Oslo. Så vi köpte en tomt och startade att bygga vårt drömhus. Sommaren 2014 flyttade vi in.

framsida_hus

Byggprocessen var fantastisk och vi kunde inte önskat oss ett bättre läge eller hus och vi byggde precis så som vi önskat och någonsin kunde drömt om att få bo. Självklart med en pool på baksidan så att våra barn kan få uppleva dom bästa, möjliga somrarna hemma.

husNär Filip fyllde ett år så bestämde vi oss för att skaffa ett syskon till honom och en månad senare så visade ännu ett graviditetstest positivt. Så nu väntar vi vårt andra barn i September i år.

Bloggen är som en dagbok för mig där jag skriver om det som sker i mitt liv. Det blir en hel del inlägg om inredning, husbygge, design, mode, konst, shopping, middagar, resor, familj och självklart en massor om mig och mina underbara pojkar.

tjuvholmen_oslo

Detta var en kort liten uppsummering av mitt liv och om ni vill så kan ni själva gå tillbaka i arkivet för att lära känna mig lite bättre. 🙂

Kramkram S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande