LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Plötsligt slog det mig som en blixt från klar himmel. Feber. Jag satt i soffan och kände mig helt förstörd av trötthet. Så jag la mig ner när Filip hade somnat till och kände hur illamåendet började komma smygandes. Jag fick inte vila länge innan Filip vaknade och då kände jag mig alldeles febrig och iskall. Usch. Vet inte vad som slog mig, men hoppas verkligen inte det blir värre än så här. Jag har tagit en paracet nu och känner mig lite bättre. Som tur är så är min son snäll idag och har mest legat och halvsovit i sin babysitter. Mammas lilla going, det är nästan som att han känner av att jag behöver lugn och ro. 🙂

Idag har han finkläderna på sig som han fick av av T&T. 

Nu ska jag lägga mig och vila igen. 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera