LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

mammalivetIdag har jag och Filip haft det alldeles supermysigt tillsammans! Det var som att han förstod att han skulle vara snäll mot sin mamma idag eftersom pappa inte var hemma. Han har varit på jättebra humör hela tiden och vi har lekt med varandra, myst en massa och gosat till tusen. Den här mamma-son-tiden gav mig en liten energiboost och fick mitt hjärta att växa sig ännu lite starkare för min lilla älskling på något magiskt sett. Jag trodde inte att det var möjligt att älska honom ännu mer än vad jag redan gjorde, men för varje sekund som går så växer sig kärleken starkare och starkare för min älskade prins.familjVi har varit vakna sen klockan 06 i morses och har hållit igång nonstop sen dess. Så nu när jag skulle gå ut och gå så att Filip skulle somna i vagnen så hann jag knappt ut på gatan innan han knoppade in och somnade som en liten stock. Så nu tänkte jag faktiskt också passa på att slumra till en stund så att jag får energi till att orka fortsätta leka sen när han vaknar igen. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande