LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Nu är den äntligen min!

macbook

En guldig, supersnygg, lätt, tunn, cool och helt amazing! Min alldeles egna MacBook. 😉

macbook

Det var så underbart att få komma hem till våra små solstrålar igen efter att ha varit borta i ett dygn. Jag fick morsdag-present (det är morsdag i Norge, inte i Sverige) från båda pojkarna och massa pussar och kramar.

morsdag

Tänk så fina pojkar jag har som tänker på mig på denna fina dag. Det betyder massor!

Dom har haft det jättemysigt med mina föräldrar och sovit nästan hela natten. Vi fikade lite grann och sen har vi varit ute och gått en promenad i det fina vädret. Pojkarna sover för tillfället, min pappa åkte hem till Sverige igen och min mamma är ute och springer. Hon ska stanna tills imorgon eftersom hon skulle flyga vidare till Stavanger och jobba imorgon bitti. Jag och M ligger på soffan och tar det lugnt, kollar in min nya dator och så har jag börjat skriva på en recension från hotellet som ni får läsa lite senare.

Förresten, självklart har jag inte glömt att göra mina magövningar idag, jag glömde bara att lägga upp dom på bloggen imorses, så dom kommer nu istället:

dag14

Det börjar bli rätt så tufft att klara alla, men om man bara delar upp det och vilar lite emellan så fixar man det! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande