LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag har vi varit en heldag inne i Oslo och haft superdupermysigt. Vi började med att träffas hemma hos Jakob och Johanna och sen gick vi ner till Mathallen för att luncha på Lucky Bird.

lucky_bird_restaurangDet var en riktigt cool restaurang med väldigt tydligt koncept. Man kunde välja bland spareribs, fried chicken eller chickenwings och sen fick man välja tillbehör som tex macandcheese, fried sweetpotato, mached potatos osv. Så det var helt klart amerikansk skräpmat men på ett fräscht och vällagat sett.

lucky_birdMaten var jättegod och när vi gick därifrån så var jag så mätt att jag nästan trodde att bebisen i magen skulle protestera åt den lilla platsen som blev över till honom där i. Men så tog vi en promenad och efter en stund sjönk maten och allt var frid och fröjd igen. Efter att vi varit i Oslo några timmar så åkte vi till Plantagen och köpte blommor och krukor. Jag har blivit lite inspirerad av min brors tjej som alltid har det så fint hemma med färgglada blommor i sitt hem. Så nu ska jag få ordning på mina gröna fingrar här hemma. Vi kom precis innanför dörren så nu ska jag vila lite grann. Det känns att jag är i slutet av graviditeten för en heldag på stan gör mig helt utmattad.

Hoppas ni har en fin söndag allihop 🙂

Betyg Lucky Bird 4/5

betyg_4

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Ibland kan “skräpmat” vara väldigt gott 😊 Det gäller bara att inte äta det för ofta.

  2. Ibland kan “skräpmat” vara väldigt gott 😊 Det gäller bara att inte äta det för ofta.

  3. Ibland kan “skräpmat” vara väldigt gott 😊 Det gäller bara att inte äta det för ofta.

  4. Ibland kan “skräpmat” vara väldigt gott 😊 Det gäller bara att inte äta det för ofta.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande