LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Snacka om att jag blev fullständigt mållös imorses när min man gav mig ett paket från Luis Vuitton.

louis_vuitton

Jag trodde att vi inte skulle fira våran bröllopsdag något vidare idag eftersom vi har båda barnen hemma osv. Men min man tyckte annorlunda. Han sa att han älskade mig så otroligt mycket och ville visa sin uppskattning och ville självklart ge mig en present på vår bröllopsdag. <3

louis_vuitton_siena_pm_damier

Jag blir så otroligt rörd när min man har gått till en butik och valt ut någonting som han tycker skulle passa mig. Då ligger det liksom en tanke bakom och då betyder det så otroligt mycket mer än om jag hade valt ut någonting själv. <3

louis_vuitton_bröllopspresentDetta är en ny modell från Louis Vuittons kollektion och jag bara tokälskar den!! 😀

louis_vuitton_väskaDenna väskan kommer sitta fast på min arm nu i höst kan jag lova. Min man känner mig ta mig tusan bättre än vad jag känner mig själv! Jag visste inte ens att jag saknade en mellanstor väska, men nu när jag har en så inser jag att jag att jag saknat den! Hihi.

Vilken start på dagen! Jag är superduperglad! ( Självklart hade jag en present till M också, men kanske inte lika märkvärdig. Han fick en friluftskniv av mig från Brusletto som han hade önskat sig för ett tag sen. Han blev nog lika glad för den som jag blev för väskan konstigt nog 😛 )

Nu får vi se vad vi hittar på resten av dagen, men det blir nog en lunch ute i solen skulle jag tro. BAMSEKRAM till alla er underbara människor, hoppas ni får en riktig toppenlördag!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera