LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag har jag gjort allt möjligt för att få tiden att gå. Jag har varit ute och promenerat, dammsugit hela huset, gjort rent den öppna spisen, ätit lunch, vräkt i mig massa chokladkakor, målat naglarna, noppat ögonbrynen, rakat benen, dammat, städat köket, plockat, bäddat. Ja, det är väl det jag har fått till hittills och nu är jag helt slut och sitter på soffan. Känns som att tiden står still men så är det väl alltid när man väntar och vill att tiden ska gå – då står den still..

Någonting som är lite mysigt är att se tillbaka på bilder och tiden från när Filip kom till världen. Det var såklart det absolut bästa och finaste händelsen i livet och när jag tänker tillbaka på det så blir jag så rörd och lycklig och inser att denna väntan och längtan som jag känner nu kommer vara värt det i slutändan..

nyfödd_filip

Första bilderna på min älskade Filip. <3

Om några timmar kommer min fina man hem och sen ska vi hämta Filip på dagis. Det är fredag och äntligen helg vilket betyder att jag inte behöver vara ensam och vänta, utan har familjen hos mig. Jakob och Johanna kommer hit ikväll också och sover här ifall, ifall det skulle hända något och om det inte gör det så är det alltid kul att ha dom här 🙂

Nu ska jag lägga mig och sova lite middag så hörs vi lite senare!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Men så liten och söt han var 😊 Den högra bilden tycker jag är väldigt lik honom som han ser ut nu också. Spännande att det snart är dags 😊

  2. Men så liten och söt han var 😊 Den högra bilden tycker jag är väldigt lik honom som han ser ut nu också. Spännande att det snart är dags 😊

  3. Men så liten och söt han var 😊 Den högra bilden tycker jag är väldigt lik honom som han ser ut nu också. Spännande att det snart är dags 😊

  4. Men så liten och söt han var 😊 Den högra bilden tycker jag är väldigt lik honom som han ser ut nu också. Spännande att det snart är dags 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande