LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Nu har jag snart bloggat i 2 år, varav det senaste året har varit väldigt intensiv bloggning på rätt så hög nivå hela tiden. Jag skriver flera gånger om dagen och försöker att ha ett varierande innehåll med många åsikter, tankar, smak och behag. Jag har dessutom tagit väldigt mycket tid till att lägga upp bilder i bra kvalitet, samt lagt ner en och annan krona på riktig och bra utrustning. Under tiden som bloggare så har jag lärt mig mer om mig själv, jag har lärt mig skriva och utveckla mitt ordförråd och språk, samt lärt mig en hel del när det kommer till foto och redigering. Jag har öppnat mig själv, mitt hem och min familj, delat med mig av allt som sker i min vardag och i mitt liv. Bloggen har med andra ord lärt mig massor, både på gott och ont.toppbloggareAtt blogga, så som jag gör om mitt liv, innebär att man plötsligt blir en offentlig person. Jag har valt att vara öppen och dela med mig och det är många som tycker om mig och det jag gör, men det har också medfört till en hel del elaka kommentarer och folk som öppet visat att dom inte tycker om mig. Det har varit tufft under vissa perioder och det har till och med varit flera gånger som jag funderat på om jag vill sluta blogga. Men min vardag skulle kännas så tom utan min blogg och ska jag vara ärlig så har det blivit mer som en livsstil än en hobby. Så jag har intalat mig själv att strunta i dom människor som vill mig illa, eller som inte tycker om mig och istället fokusera på mig själv och dom läsare som gillar det jag gör. Jag vet att jag glädjer många med bloggen och framför allt så är jag tacksam över att jag kan få berätta för min familj i Sverige om hur jag har det här i Norge.Det är många som tycker att jag är löjlig när jag säger att bloggen är ett jobb, men det tycker inte jag. Folk som har vanliga 8-16-jobb har i alla fall en paus på eftermiddag/helger, medan jag som bloggare aldrig kan ta en paus, utan känner en ständig press att prestera och ha nya, spännande och läsvärda inlägg att publicera. Det är inte alltid lätt kan jag lova och speciellt när man är sjuk och inte riktigt känner någon inspiration eller ork, så förväntas det ändå att man ska hålla i en händelserik blogg.Sen är det även många som menar att det verkar superlätt att börja blogga och att man får massa saker osv osv. Det är verkligen inte fallet. Det är inte lätt och vem som helst kan inte driva en stor blogg. Man får det inte som ett brev på posten, utan man måste vara ihärdig, påhittig och verkligen ha viljan.Jag är ytterst tacksam över alla läsare jag fått och över alla möjligheter och dörrar som bloggen har öppnat för mig. Jag har fått uppleva ting och provat på saker som jag annars inte hade fått. Jag älskar att blogga och det har till och med fått mig att inse att journalistiken är ett yrke jag trivs med och någonting jag starkt funderar på att bli mer seriös med. Så länge som jag har läsare som uppskattar det jag gör med bloggen så kommer jag fortsätta att skriva och berätta om mitt liv och ni får gärna fortsätta skriva till mig bland kommentarerna, samt maila om det är något speciellt som ni önskar att jag ska skriva och berätta om. 🙂fa_fler_blogglasarePuss och kram till er alla och tack för att ni finns! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Spännande att läsa. Jag började blogga 2004, jag vet fortfarande inte vad jag vill med min blogg och de gånger jag fått veta att folk folk läser det jag skriver blir jag nervös. Absolut kan jag kolla på statistiken och jag vet att människor läser på den, dock tror jag i min enfald att det bara är totala främlingar eller kanske ännu bättre någon insekt. Jag delar gärna med mig av saker, samtidigt som jag är livrädd för att folk ska tycka och tänka massor om mig. Kluvet egentligen, kommer nog aldrig veta vart jag vill med bloggandet. För mig är det en hobby, något jag gör för att det är kul och ger mig tid att fundera på annat.OSLOFRU SVAR:Ja men visst kan det vara en kul hobby även fast det inte är så många som läser. 😊 kram på dig

 2. Spännande att läsa. Jag började blogga 2004, jag vet fortfarande inte vad jag vill med min blogg och de gånger jag fått veta att folk folk läser det jag skriver blir jag nervös. Absolut kan jag kolla på statistiken och jag vet att människor läser på den, dock tror jag i min enfald att det bara är totala främlingar eller kanske ännu bättre någon insekt. Jag delar gärna med mig av saker, samtidigt som jag är livrädd för att folk ska tycka och tänka massor om mig. Kluvet egentligen, kommer nog aldrig veta vart jag vill med bloggandet. För mig är det en hobby, något jag gör för att det är kul och ger mig tid att fundera på annat.OSLOFRU SVAR:Ja men visst kan det vara en kul hobby även fast det inte är så många som läser. 😊 kram på dig

 3. Spännande att läsa. Jag började blogga 2004, jag vet fortfarande inte vad jag vill med min blogg och de gånger jag fått veta att folk folk läser det jag skriver blir jag nervös. Absolut kan jag kolla på statistiken och jag vet att människor läser på den, dock tror jag i min enfald att det bara är totala främlingar eller kanske ännu bättre någon insekt. Jag delar gärna med mig av saker, samtidigt som jag är livrädd för att folk ska tycka och tänka massor om mig. Kluvet egentligen, kommer nog aldrig veta vart jag vill med bloggandet. För mig är det en hobby, något jag gör för att det är kul och ger mig tid att fundera på annat.OSLOFRU SVAR:Ja men visst kan det vara en kul hobby även fast det inte är så många som läser. 😊 kram på dig

 4. Spännande att läsa. Jag började blogga 2004, jag vet fortfarande inte vad jag vill med min blogg och de gånger jag fått veta att folk folk läser det jag skriver blir jag nervös. Absolut kan jag kolla på statistiken och jag vet att människor läser på den, dock tror jag i min enfald att det bara är totala främlingar eller kanske ännu bättre någon insekt. Jag delar gärna med mig av saker, samtidigt som jag är livrädd för att folk ska tycka och tänka massor om mig. Kluvet egentligen, kommer nog aldrig veta vart jag vill med bloggandet. För mig är det en hobby, något jag gör för att det är kul och ger mig tid att fundera på annat.OSLOFRU SVAR:Ja men visst kan det vara en kul hobby även fast det inte är så många som läser. 😊 kram på dig

 5. Älskar din blogg verkligen, =)Jag undrar hur du gör för att få sådan fina bilder ?? Mina blir mest suddiga tycker ja även om jag har en ny objektiv å bilderna blir klara i kameran men inte i bloggen. =(Ta hand om dej. kram kramOSLOFRU SVAR:Tack söta du! 😊 Jag använder en rätt så bra kamera – Canon EOS 6D fullformatkamera 😊 Kram

 6. Älskar din blogg verkligen, =)Jag undrar hur du gör för att få sådan fina bilder ?? Mina blir mest suddiga tycker ja även om jag har en ny objektiv å bilderna blir klara i kameran men inte i bloggen. =(Ta hand om dej. kram kramOSLOFRU SVAR:Tack söta du! 😊 Jag använder en rätt så bra kamera – Canon EOS 6D fullformatkamera 😊 Kram

 7. Älskar din blogg verkligen, =)Jag undrar hur du gör för att få sådan fina bilder ?? Mina blir mest suddiga tycker ja även om jag har en ny objektiv å bilderna blir klara i kameran men inte i bloggen. =(Ta hand om dej. kram kramOSLOFRU SVAR:Tack söta du! 😊 Jag använder en rätt så bra kamera – Canon EOS 6D fullformatkamera 😊 Kram

 8. Älskar din blogg verkligen, =)Jag undrar hur du gör för att få sådan fina bilder ?? Mina blir mest suddiga tycker ja även om jag har en ny objektiv å bilderna blir klara i kameran men inte i bloggen. =(Ta hand om dej. kram kramOSLOFRU SVAR:Tack söta du! 😊 Jag använder en rätt så bra kamera – Canon EOS 6D fullformatkamera 😊 Kram

 9. Jag beundrar människor som är ihärdiga och uppnår sina mål, vilka de än må vara 😊 När började du märka att du hade fått många läsare? Gick det fort, eller blev läsarna sakta flera? Vad händer om du inte skriver flera inlägg om dagen? Tappar du läsare då?Min blogg är ca ett år gammal, och den drunknar nog i mängden av bloggar. Skriver om det jag känner för stunden, så det är en blandning av livsfilosofi, tankar, djur, politik mm. Ibland undrar jag om jag borde hålla mig till något visst ämne, men det är svårt. Vill ju skriva om allt 😊OSLOFRU SVAR:Jag fick plötsligt mängder av fler läsare efter att jag bloggat i ca 4 månader. Sen har det successivt ökat. 😊Fundera ut varför du bloggar? Gör du det för att få en stor blogg så kan det vara smart att tänka på hur du kan skilja ut dig ur mängden. Har du något intresse som du skulle kunna inrikta dig på kanske? 😊 Eller så skriver du för att du tycker det är kul och så får folk följa som vill 😉 Kram

 10. Jag beundrar människor som är ihärdiga och uppnår sina mål, vilka de än må vara 😊 När började du märka att du hade fått många läsare? Gick det fort, eller blev läsarna sakta flera? Vad händer om du inte skriver flera inlägg om dagen? Tappar du läsare då?Min blogg är ca ett år gammal, och den drunknar nog i mängden av bloggar. Skriver om det jag känner för stunden, så det är en blandning av livsfilosofi, tankar, djur, politik mm. Ibland undrar jag om jag borde hålla mig till något visst ämne, men det är svårt. Vill ju skriva om allt 😊OSLOFRU SVAR:Jag fick plötsligt mängder av fler läsare efter att jag bloggat i ca 4 månader. Sen har det successivt ökat. 😊Fundera ut varför du bloggar? Gör du det för att få en stor blogg så kan det vara smart att tänka på hur du kan skilja ut dig ur mängden. Har du något intresse som du skulle kunna inrikta dig på kanske? 😊 Eller så skriver du för att du tycker det är kul och så får folk följa som vill 😉 Kram

 11. Jag beundrar människor som är ihärdiga och uppnår sina mål, vilka de än må vara 😊 När började du märka att du hade fått många läsare? Gick det fort, eller blev läsarna sakta flera? Vad händer om du inte skriver flera inlägg om dagen? Tappar du läsare då?Min blogg är ca ett år gammal, och den drunknar nog i mängden av bloggar. Skriver om det jag känner för stunden, så det är en blandning av livsfilosofi, tankar, djur, politik mm. Ibland undrar jag om jag borde hålla mig till något visst ämne, men det är svårt. Vill ju skriva om allt 😊OSLOFRU SVAR:Jag fick plötsligt mängder av fler läsare efter att jag bloggat i ca 4 månader. Sen har det successivt ökat. 😊Fundera ut varför du bloggar? Gör du det för att få en stor blogg så kan det vara smart att tänka på hur du kan skilja ut dig ur mängden. Har du något intresse som du skulle kunna inrikta dig på kanske? 😊 Eller så skriver du för att du tycker det är kul och så får folk följa som vill 😉 Kram

 12. Jag beundrar människor som är ihärdiga och uppnår sina mål, vilka de än må vara 😊 När började du märka att du hade fått många läsare? Gick det fort, eller blev läsarna sakta flera? Vad händer om du inte skriver flera inlägg om dagen? Tappar du läsare då?Min blogg är ca ett år gammal, och den drunknar nog i mängden av bloggar. Skriver om det jag känner för stunden, så det är en blandning av livsfilosofi, tankar, djur, politik mm. Ibland undrar jag om jag borde hålla mig till något visst ämne, men det är svårt. Vill ju skriva om allt 😊OSLOFRU SVAR:Jag fick plötsligt mängder av fler läsare efter att jag bloggat i ca 4 månader. Sen har det successivt ökat. 😊Fundera ut varför du bloggar? Gör du det för att få en stor blogg så kan det vara smart att tänka på hur du kan skilja ut dig ur mängden. Har du något intresse som du skulle kunna inrikta dig på kanske? 😊 Eller så skriver du för att du tycker det är kul och så får folk följa som vill 😉 Kram

 13. Min blogg är enbart hobby.Får du betalt för din?Jag lägger inte ut ansikten på mina barn. (Olagligt lägga ut bilder på barn utan deras tillstånd)Sällan på vuxna också.Din blogg är kul att läsa.KramOSLOFRU SVAR:Olagligt att lägga ut bilder på sina barn? Ojdå,. Undrar om folk vet om det? Tack kram

 14. Min blogg är enbart hobby.Får du betalt för din?Jag lägger inte ut ansikten på mina barn. (Olagligt lägga ut bilder på barn utan deras tillstånd)Sällan på vuxna också.Din blogg är kul att läsa.KramOSLOFRU SVAR:Olagligt att lägga ut bilder på sina barn? Ojdå,. Undrar om folk vet om det? Tack kram

 15. Min blogg är enbart hobby.Får du betalt för din?Jag lägger inte ut ansikten på mina barn. (Olagligt lägga ut bilder på barn utan deras tillstånd)Sällan på vuxna också.Din blogg är kul att läsa.KramOSLOFRU SVAR:Olagligt att lägga ut bilder på sina barn? Ojdå,. Undrar om folk vet om det? Tack kram

 16. Min blogg är enbart hobby.Får du betalt för din?Jag lägger inte ut ansikten på mina barn. (Olagligt lägga ut bilder på barn utan deras tillstånd)Sällan på vuxna också.Din blogg är kul att läsa.KramOSLOFRU SVAR:Olagligt att lägga ut bilder på sina barn? Ojdå,. Undrar om folk vet om det? Tack kram

 17. Älskar att läsa dina inlägg på din blogg. Jag började blogga här på vimedbarn för kanske mindre än 1 år sen och för mig är det en kul grej 😊 Skriva om min vardag och väntan på lillasyster 😊Ha en underbart fortsatt bra kväll. Kram på dig

 18. Älskar att läsa dina inlägg på din blogg. Jag började blogga här på vimedbarn för kanske mindre än 1 år sen och för mig är det en kul grej 😊 Skriva om min vardag och väntan på lillasyster 😊Ha en underbart fortsatt bra kväll. Kram på dig

 19. Älskar att läsa dina inlägg på din blogg. Jag började blogga här på vimedbarn för kanske mindre än 1 år sen och för mig är det en kul grej 😊 Skriva om min vardag och väntan på lillasyster 😊Ha en underbart fortsatt bra kväll. Kram på dig

 20. Älskar att läsa dina inlägg på din blogg. Jag började blogga här på vimedbarn för kanske mindre än 1 år sen och för mig är det en kul grej 😊 Skriva om min vardag och väntan på lillasyster 😊Ha en underbart fortsatt bra kväll. Kram på dig

 21. Hej igen Susanna.Satt och tänkte på var jag hade hört det där om att man ska fråga sina barn om att få lägga ut bilder på internet på dem. För det är ju trots allt bilder som kan spridas.Tänkte att jag kanske uppfattat fel .Och det var det här jag hade hört. (se länk)Antagligen är det mest äldre barn som kan prata för sig.Jag har dock inte lagt ut ansiktsbilder på min blogg på min familj eller vänner som inte velat, men det är ett val jag har gjort.:-)http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6163413Du har en trevlig fräsh blogg med fina bilder.KramOSLOFRU SVAR:Okej tack söta du som kollade upp! 😊 Kram

 22. Hej igen Susanna.Satt och tänkte på var jag hade hört det där om att man ska fråga sina barn om att få lägga ut bilder på internet på dem. För det är ju trots allt bilder som kan spridas.Tänkte att jag kanske uppfattat fel .Och det var det här jag hade hört. (se länk)Antagligen är det mest äldre barn som kan prata för sig.Jag har dock inte lagt ut ansiktsbilder på min blogg på min familj eller vänner som inte velat, men det är ett val jag har gjort.:-)http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6163413Du har en trevlig fräsh blogg med fina bilder.KramOSLOFRU SVAR:Okej tack söta du som kollade upp! 😊 Kram

 23. Hej igen Susanna.Satt och tänkte på var jag hade hört det där om att man ska fråga sina barn om att få lägga ut bilder på internet på dem. För det är ju trots allt bilder som kan spridas.Tänkte att jag kanske uppfattat fel .Och det var det här jag hade hört. (se länk)Antagligen är det mest äldre barn som kan prata för sig.Jag har dock inte lagt ut ansiktsbilder på min blogg på min familj eller vänner som inte velat, men det är ett val jag har gjort.:-)http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6163413Du har en trevlig fräsh blogg med fina bilder.KramOSLOFRU SVAR:Okej tack söta du som kollade upp! 😊 Kram

 24. Hej igen Susanna.Satt och tänkte på var jag hade hört det där om att man ska fråga sina barn om att få lägga ut bilder på internet på dem. För det är ju trots allt bilder som kan spridas.Tänkte att jag kanske uppfattat fel .Och det var det här jag hade hört. (se länk)Antagligen är det mest äldre barn som kan prata för sig.Jag har dock inte lagt ut ansiktsbilder på min blogg på min familj eller vänner som inte velat, men det är ett val jag har gjort.:-)http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6163413Du har en trevlig fräsh blogg med fina bilder.KramOSLOFRU SVAR:Okej tack söta du som kollade upp! 😊 Kram

 25. Hej därSom sagt min blogg är enbart en hobby för mig, jag skriver det jag vill dela med mig av och jag har inga planer på att det ska bli en stor blogg, utan de som vill läsa och kommentera får göra det och jag tycker det är jätte kul när man får lite feedback på det man skriver om. Men eftersom att jag jobbar 85% som boendestödjare också så har jag inte riktigt tid och energi till att satsa på att få en stor blogg utan är nöjd som det är. För mig kan det ibland gå flera dagar innan jag gör ett nytt inlägg, men ibland orkar jag bara inte eller har inget särskilt att dela med mig av.Jag gillar din blogg och tycker den är trevlig. Ibland tycker jag helt olikt dig med vissa saker, men det är ju så vi människor är alla gör det som de vill och känner är bäst för dom och det är väl så det ska vara att man har olika åsikter om saker, men för den delen så stör jag mig massor på folk som måste kommentera saker och vara otrevliga för att man inte har samma åsikt, det gör mig ledsen med, för har man en blogg så skriver man ju om det man själv vill och stör man sig på något behåll det för dig själv om du ändå bara har elakheter att skriva.Ha en fin dag nuKram Linda

 26. Hej därSom sagt min blogg är enbart en hobby för mig, jag skriver det jag vill dela med mig av och jag har inga planer på att det ska bli en stor blogg, utan de som vill läsa och kommentera får göra det och jag tycker det är jätte kul när man får lite feedback på det man skriver om. Men eftersom att jag jobbar 85% som boendestödjare också så har jag inte riktigt tid och energi till att satsa på att få en stor blogg utan är nöjd som det är. För mig kan det ibland gå flera dagar innan jag gör ett nytt inlägg, men ibland orkar jag bara inte eller har inget särskilt att dela med mig av.Jag gillar din blogg och tycker den är trevlig. Ibland tycker jag helt olikt dig med vissa saker, men det är ju så vi människor är alla gör det som de vill och känner är bäst för dom och det är väl så det ska vara att man har olika åsikter om saker, men för den delen så stör jag mig massor på folk som måste kommentera saker och vara otrevliga för att man inte har samma åsikt, det gör mig ledsen med, för har man en blogg så skriver man ju om det man själv vill och stör man sig på något behåll det för dig själv om du ändå bara har elakheter att skriva.Ha en fin dag nuKram Linda

 27. Hej därSom sagt min blogg är enbart en hobby för mig, jag skriver det jag vill dela med mig av och jag har inga planer på att det ska bli en stor blogg, utan de som vill läsa och kommentera får göra det och jag tycker det är jätte kul när man får lite feedback på det man skriver om. Men eftersom att jag jobbar 85% som boendestödjare också så har jag inte riktigt tid och energi till att satsa på att få en stor blogg utan är nöjd som det är. För mig kan det ibland gå flera dagar innan jag gör ett nytt inlägg, men ibland orkar jag bara inte eller har inget särskilt att dela med mig av.Jag gillar din blogg och tycker den är trevlig. Ibland tycker jag helt olikt dig med vissa saker, men det är ju så vi människor är alla gör det som de vill och känner är bäst för dom och det är väl så det ska vara att man har olika åsikter om saker, men för den delen så stör jag mig massor på folk som måste kommentera saker och vara otrevliga för att man inte har samma åsikt, det gör mig ledsen med, för har man en blogg så skriver man ju om det man själv vill och stör man sig på något behåll det för dig själv om du ändå bara har elakheter att skriva.Ha en fin dag nuKram Linda

 28. Hej därSom sagt min blogg är enbart en hobby för mig, jag skriver det jag vill dela med mig av och jag har inga planer på att det ska bli en stor blogg, utan de som vill läsa och kommentera får göra det och jag tycker det är jätte kul när man får lite feedback på det man skriver om. Men eftersom att jag jobbar 85% som boendestödjare också så har jag inte riktigt tid och energi till att satsa på att få en stor blogg utan är nöjd som det är. För mig kan det ibland gå flera dagar innan jag gör ett nytt inlägg, men ibland orkar jag bara inte eller har inget särskilt att dela med mig av.Jag gillar din blogg och tycker den är trevlig. Ibland tycker jag helt olikt dig med vissa saker, men det är ju så vi människor är alla gör det som de vill och känner är bäst för dom och det är väl så det ska vara att man har olika åsikter om saker, men för den delen så stör jag mig massor på folk som måste kommentera saker och vara otrevliga för att man inte har samma åsikt, det gör mig ledsen med, för har man en blogg så skriver man ju om det man själv vill och stör man sig på något behåll det för dig själv om du ändå bara har elakheter att skriva.Ha en fin dag nuKram Linda

 29. Två saker:Att blogga är inte ett jobb och går inte att jämföra med att jobba heltid!!! En paus mitt pp dagen ja men sen jobbar man nonstop. Sen när man kommer hem så tar man hand om sina barn OCH städar och lagar mat och allt som du gör – fast du jobbar inte. Vi gör alltså dubbelt så mycket och du gör hälften. Många bloggare som klarar att jobba och blogga, jag menar kolla blondinbella? Det beror väl på hur driven och driftig man är och vad man har för karaktär.Att blogga är inte att vara journalist, förolämpa inte journalister som pluggat länge och jobbar hårt med just journalistik. Det krävs allmänbildning, att ha ett bra språk och inte stava fel osv och går som sagt inte att jämföra med att blogga.Jag tror att du vill väl men du skriver saker som får en att undra om man läst fel eller inte.

 30. Två saker:Att blogga är inte ett jobb och går inte att jämföra med att jobba heltid!!! En paus mitt pp dagen ja men sen jobbar man nonstop. Sen när man kommer hem så tar man hand om sina barn OCH städar och lagar mat och allt som du gör – fast du jobbar inte. Vi gör alltså dubbelt så mycket och du gör hälften. Många bloggare som klarar att jobba och blogga, jag menar kolla blondinbella? Det beror väl på hur driven och driftig man är och vad man har för karaktär.Att blogga är inte att vara journalist, förolämpa inte journalister som pluggat länge och jobbar hårt med just journalistik. Det krävs allmänbildning, att ha ett bra språk och inte stava fel osv och går som sagt inte att jämföra med att blogga.Jag tror att du vill väl men du skriver saker som får en att undra om man läst fel eller inte.

 31. Två saker:Att blogga är inte ett jobb och går inte att jämföra med att jobba heltid!!! En paus mitt pp dagen ja men sen jobbar man nonstop. Sen när man kommer hem så tar man hand om sina barn OCH städar och lagar mat och allt som du gör – fast du jobbar inte. Vi gör alltså dubbelt så mycket och du gör hälften. Många bloggare som klarar att jobba och blogga, jag menar kolla blondinbella? Det beror väl på hur driven och driftig man är och vad man har för karaktär.Att blogga är inte att vara journalist, förolämpa inte journalister som pluggat länge och jobbar hårt med just journalistik. Det krävs allmänbildning, att ha ett bra språk och inte stava fel osv och går som sagt inte att jämföra med att blogga.Jag tror att du vill väl men du skriver saker som får en att undra om man läst fel eller inte.

 32. Två saker:Att blogga är inte ett jobb och går inte att jämföra med att jobba heltid!!! En paus mitt pp dagen ja men sen jobbar man nonstop. Sen när man kommer hem så tar man hand om sina barn OCH städar och lagar mat och allt som du gör – fast du jobbar inte. Vi gör alltså dubbelt så mycket och du gör hälften. Många bloggare som klarar att jobba och blogga, jag menar kolla blondinbella? Det beror väl på hur driven och driftig man är och vad man har för karaktär.Att blogga är inte att vara journalist, förolämpa inte journalister som pluggat länge och jobbar hårt med just journalistik. Det krävs allmänbildning, att ha ett bra språk och inte stava fel osv och går som sagt inte att jämföra med att blogga.Jag tror att du vill väl men du skriver saker som får en att undra om man läst fel eller inte.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande