LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Åter igen är vi uppe långt före tuppen och den här lilla krabaten ville vakna redan vid fyratiden i morses. Uff, stackars min man har sprungit fram och tillbaka hela natten medan jag har sovit som en stock med öronproppar. Vi får göra så nu så att i alla fall någon av oss får sova.. Nu är det extremt på nätterna eftersom Filip håller på att få tänder och det gör såklart ont.. Vid halv 6 så orkade inte stackars M att sitta uppe längre så då tog jag över.

kortarmad_pyjamas_till_barnVi satt uppe en stund och åt lite frukost, men efter ett tag så började han se så trött ut så då gick vi ut för att gå så han kunde sova i vagnen. Nu har vi precis kommit tillbaka från morgonpromenaden och Filip stensover i sin vagn och snarkar högt. Så jag sitter ute och skriver detta inlägget, ser på soluppgången och dricker en kopp kaffe. Inte så tokigt det faktiskt!

Idag ska Filip till dagis igen och vi ska till Ahus på en liten rundvisning för att se födeavdelningen och prata med dom om vilka olika alternativ dom har. Tydligen så har dom ju också tagit bort lustgasen nu på grund av ventilationerna, så där rök min trygghet. Det var liksom lustgasen som hade gett mig ett form av lugn inför denna förlossningen, så att det inte längre är ett smärtlindringsalternativ gör mig lite orolig.. Men jag ska prata med dom idag och höra vad dom säger, så förhoppningsvis ska jag vara lugn när jag åker därifrån. Det är ju faktiskt ruskigt nära BF/termin nu, bara 18 dagar kvar! Såååå spännande och guuud så vi längtar efter att få se det lilla pyret nu. Namn är för övrigt inte helt glasklart än, så som det var med Filip då vi var säkra på vad han skulle heta flera månader innan han föddes. Utan nu har vi flera namn som vi tycker om och sen när han föds så får vi helt enkelt se vad han är för person och vilket namn som passar honom. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Jag födde för drygt en veka sedan och jag var verkligen nervös innan eftersom de inte hade lustgas. Det är förbjudet i Kina av någon anledning. Men det gick superbra, körde de första 7 timmarna helt utan bedövning och sedan fick jag epidural för att vila ett par timmar. Du vet det säkert redan eftersom du fött barn förut men att röra på mig under värkarna var min räddning, det gick jättebra även utan lustgas!

  2. Jag födde för drygt en veka sedan och jag var verkligen nervös innan eftersom de inte hade lustgas. Det är förbjudet i Kina av någon anledning. Men det gick superbra, körde de första 7 timmarna helt utan bedövning och sedan fick jag epidural för att vila ett par timmar. Du vet det säkert redan eftersom du fött barn förut men att röra på mig under värkarna var min räddning, det gick jättebra även utan lustgas!

  3. Jag födde för drygt en veka sedan och jag var verkligen nervös innan eftersom de inte hade lustgas. Det är förbjudet i Kina av någon anledning. Men det gick superbra, körde de första 7 timmarna helt utan bedövning och sedan fick jag epidural för att vila ett par timmar. Du vet det säkert redan eftersom du fött barn förut men att röra på mig under värkarna var min räddning, det gick jättebra även utan lustgas!

  4. Jag födde för drygt en veka sedan och jag var verkligen nervös innan eftersom de inte hade lustgas. Det är förbjudet i Kina av någon anledning. Men det gick superbra, körde de första 7 timmarna helt utan bedövning och sedan fick jag epidural för att vila ett par timmar. Du vet det säkert redan eftersom du fött barn förut men att röra på mig under värkarna var min räddning, det gick jättebra även utan lustgas!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande