LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon på er!

Igår efter att vi kom hem så fortsatte firandet av min födelsedag. Min man är så himla fantastisk och gjorde det så romantiskt och mysigt som det bara gick.

räkor_till_middag

Han dukade upp räkor till middag lagom så att Filip kunde vara med och äta innan han skulle lägga sig. Det är så mysigt att sitta hela familjen och äta tillsammans, så det var verkligen en perfekt födelsedagsmiddag och precis det jag önskat mig.

fodelsedagsmiddagEfter att Filip hade lagt sig så fortsatte firandet med massa glass, jordgubbar, melon och mys.

Jag känner mig så lyckligt lottad som har så fina pojkar som vill mig så väl och önskar mig så mycket fint, inte bara på min födelsedag utan varje dag. Att fylla 27 känns inte så mycket mer än att jag blir ett år äldre och nu ser fram emot att se vad detta kommande år har att bjuda på. Men om det blir ens hälften så bra som dom åren jag haft tills nu så är jag mer än nöjd kan jag lova!

Förresten, jag fick världens bästa födelsedagspresent av M!! 😀 Visar er om en liten stund för nu måste vi springa ner med Filip till dagis. Hej så länge!

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande