LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Jag satte ju i en hormonspiral för exakt en vecka sen nu och tror att den kanske påverkar mig lite. Sen jag satte i den har jag fått lite fetare hy, svettas mer, känner mig sugen på sötsaker och är allmänt trött och nedstämd. Jag är väldigt känslig av mig och blir lätt påverkad av diverse läkemedel, så att jag känner av dessa hormoner förvånar mig inte. Frågan är bara om det är i början det känns och att man sen vänjer sig, eller om jag alltid kommer känna så här. Jag tänker ge spiralen en månad, men känner jag att det är jobbigt så tar jag ut den helt enkelt! 

Idag ska jag och Filip till fysioterapeuten igen. Allting är bra med Filip, men har man börjat gå dit så vill dom gärna följa upp var tredje vecka bara för att. Så vi traskar gärna dit och kollar så att allt är toppen med min lilla älskling!

Sen ikväll så ska ut och äta middag, så då blir jag och min prins ensamma. Så då blir det mys med popcorn och romantisk komedie på tv och en massa mys!

Nu ska jag äta frukost och sen fortsätta packa här hemma. Jag fick massa gjort igår och packade totalt 5 flyttlådor! Flytten närmar sig med stormsteg! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande