LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!

Efter frukosten idag så satt vi hela familjen och såg rätt så eniga på varandra – vi tar en tur in till stan idag och lunchar! Hehe, känns som att det blivit en utav våra favoritsysselsättningar om vi inte har något att göra en dag. Så vi hoppade i bilen och åkte till Majorstuen, parkerade bilen och tog en promenad i det fina vädret och gjorde ett och annat stopp i några butiker. Efter en stund blev Filip trött och somnade i vagnen så då passade vi på att gå till Lille Asia för att äta lunch.

lille_asia_osloDom hade en riktigt god lunchbuffé som min man tyckte var riktigt god, så god att han faktiskt sa ett flertal gånger att detta var den godaste buffén han någonsin ätit. Hehe.

Lille_Asia_MajorstuenBåde jag och M är riktigt förtjusta i asiatisk mat, så en buffé full av kalla och varma rätter, allt från sushi till wok, passade ju oss alldeles perfekt. Sen att man får äta så mycket man bara orkar är ju också ett plus när man är två små matvrak som vi! 😉

deevotion_klockaGillar ni klockan jag har på bilden förresten? Ni kan just nu vinna en alldeles egen i tävlingen som pågår just nu på min blogg! KLICKA HÄR för att komma till tävlingen!

Vi kom precis hem igen, men här tänkte vi inte stanna länge för vi har lite ärenden till posten och matbutiken så nu tänkte vi ta ännu en promenad. Hörs lite senare igen, kramar

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Jag blir så glad när jag går in i din blogg och läser allt roligt ni gör. 😊. Hoppas du har haft en bra dag. 😊 kram

 2. Jag blir så glad när jag går in i din blogg och läser allt roligt ni gör. 😊. Hoppas du har haft en bra dag. 😊 kram

 3. Jag blir så glad när jag går in i din blogg och läser allt roligt ni gör. 😊. Hoppas du har haft en bra dag. 😊 kram

 4. Jag blir så glad när jag går in i din blogg och läser allt roligt ni gör. 😊. Hoppas du har haft en bra dag. 😊 kram

 5. Det såg verkligen jättegott ut. Gillar mest lite enklare mat så det passar mig perfekt 😊

 6. Det såg verkligen jättegott ut. Gillar mest lite enklare mat så det passar mig perfekt 😊

 7. Det såg verkligen jättegott ut. Gillar mest lite enklare mat så det passar mig perfekt 😊

 8. Det såg verkligen jättegott ut. Gillar mest lite enklare mat så det passar mig perfekt 😊

 9. Hur mycket brukar ni få rabbat när ni gör reklam för alla olika restauranger hela tiden?OSLOFRU SVAR:Hej du, jag får inte ett öre rabatt 😊 Vi älskar att gå ut och äta och jag skriver ärliga recensioner när jag tycker att någonting är bra eller dåligt.

 10. Hur mycket brukar ni få rabbat när ni gör reklam för alla olika restauranger hela tiden?OSLOFRU SVAR:Hej du, jag får inte ett öre rabatt 😊 Vi älskar att gå ut och äta och jag skriver ärliga recensioner när jag tycker att någonting är bra eller dåligt.

 11. Hur mycket brukar ni få rabbat när ni gör reklam för alla olika restauranger hela tiden?OSLOFRU SVAR:Hej du, jag får inte ett öre rabatt 😊 Vi älskar att gå ut och äta och jag skriver ärliga recensioner när jag tycker att någonting är bra eller dåligt.

 12. Hur mycket brukar ni få rabbat när ni gör reklam för alla olika restauranger hela tiden?OSLOFRU SVAR:Hej du, jag får inte ett öre rabatt 😊 Vi älskar att gå ut och äta och jag skriver ärliga recensioner när jag tycker att någonting är bra eller dåligt.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning