LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!

Här har ni gårdagens outfit som lovat. 🙂

outfit_marc_jacobs

Tröjan är mjuk, skön och sitter som en smäck. Kanske inte helt min stil egentligen, men jag tycker det är kul att variera och prova nya stilar ibland. Och vad är det man säger “Allt klär en skönhet” 😉

outfit

Det är så skönt nu på hösten när man kan med endast tröja ute. Man får passa på att vara ute och njuta av det fina vädret och dom sköna höstdagarna innan det blir för kallt och man måste klä sig lager på lager utan att frysa ihjäl..outfitTröja – Marc By Marc Jacobs, Byxor – Bik Bok, Skor – Zara

fashion_blogg

Nu ska jag och minstingen åka iväg till stan en sväng. Vi ska, bland annat, köpa gipsavgjutning så att vi kan göra avtryck av Oskars fötter. Vi gjorde det med Filip när han var en månad gammal, så vi tänkte att det kunde vara roligt att göra med lillebror också. Han fyller för övrigt 1 månad på torsdag, så därför vill jag ha allt klart tills dess. Vi har precis ammat färdigt här, så nu ska vi bara byta blöja och sen sticka iväg. Hörs lite senare igen.

Kram och hej så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Vill du snälla förkalra/visa hur du gör avgjutningen sen. Min lilla är snart 5 månader men jag har fått för mig att det är omöjligt att göra på så små pga kladd överallt 😃OSLOFRU SVAR:Absolut! GJorde det med Filips små fossingar utan så mycket kladd, så jag ska nog kunna fota och visa hur vi gör denna gången också 😊 kram

  2. Vill du snälla förkalra/visa hur du gör avgjutningen sen. Min lilla är snart 5 månader men jag har fått för mig att det är omöjligt att göra på så små pga kladd överallt 😃OSLOFRU SVAR:Absolut! GJorde det med Filips små fossingar utan så mycket kladd, så jag ska nog kunna fota och visa hur vi gör denna gången också 😊 kram

  3. Vill du snälla förkalra/visa hur du gör avgjutningen sen. Min lilla är snart 5 månader men jag har fått för mig att det är omöjligt att göra på så små pga kladd överallt 😃OSLOFRU SVAR:Absolut! GJorde det med Filips små fossingar utan så mycket kladd, så jag ska nog kunna fota och visa hur vi gör denna gången också 😊 kram

  4. Vill du snälla förkalra/visa hur du gör avgjutningen sen. Min lilla är snart 5 månader men jag har fått för mig att det är omöjligt att göra på så små pga kladd överallt 😃OSLOFRU SVAR:Absolut! GJorde det med Filips små fossingar utan så mycket kladd, så jag ska nog kunna fota och visa hur vi gör denna gången också 😊 kram

  5. Hur gör du så att dina bilder blir så fina kollage?:)OSLOFRU SVAR:Jag använder ett program som heter Picasa 😊

  6. Hur gör du så att dina bilder blir så fina kollage?:)OSLOFRU SVAR:Jag använder ett program som heter Picasa 😊

  7. Hur gör du så att dina bilder blir så fina kollage?:)OSLOFRU SVAR:Jag använder ett program som heter Picasa 😊

  8. Hur gör du så att dina bilder blir så fina kollage?:)OSLOFRU SVAR:Jag använder ett program som heter Picasa 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning