LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Som ni kanske förstår så fick jag en väldigt lång sovmorgon imorses. M kom hem rätt så sent och Oskar sov oroligt hela natten så därför blev det rätt så lite sömn på mig under natten. Men snäll som min man är så lät han mig sova ända till 10 i morses så på morgonen tog jag verkligen igen all sömntid jag förlorat under natten. Snacka om skönt, jag minns seriöst inte senast jag fick sova så länge.

Sen när jag kom ner så ropade Filip glatt “Mammaaa!!!”. Hela han strålade och såg lycklig ut över att jag kom ner. Vilken lycka! 🙂

multitasking

Det är kul att jag är omtyckt av mina barn och desto roligare när båda vill gosa samtidigt. Filip är rätt så kelig av sig och vill dessutom ha uppmärksamhet exakt samtidigt som Oskar hela tiden, så då är det rätt så bra att jag är grym på multitasking. 😉

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Skönt med sovmorgon, jag vaknade 6.30 av att jag trodde min lilla hund höll på att dö men det var som tur var bara kennelhosta! Snacka om att man blir orolig i onödan haha men samtidigt hellre orolig än att inte bry sig!Trevlig helg på dig 😊

  2. Skönt med sovmorgon, jag vaknade 6.30 av att jag trodde min lilla hund höll på att dö men det var som tur var bara kennelhosta! Snacka om att man blir orolig i onödan haha men samtidigt hellre orolig än att inte bry sig!Trevlig helg på dig 😊

  3. Skönt med sovmorgon, jag vaknade 6.30 av att jag trodde min lilla hund höll på att dö men det var som tur var bara kennelhosta! Snacka om att man blir orolig i onödan haha men samtidigt hellre orolig än att inte bry sig!Trevlig helg på dig 😊

  4. Skönt med sovmorgon, jag vaknade 6.30 av att jag trodde min lilla hund höll på att dö men det var som tur var bara kennelhosta! Snacka om att man blir orolig i onödan haha men samtidigt hellre orolig än att inte bry sig!Trevlig helg på dig 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning