LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!
Jag är ledsen att det blivit så dåligt uppdaterat här efter att lilla O kom till världen, men jag har varit i rätt så dålig form efter förlossningen då jag förlorade väldigt mycket blod. Därför har jag och bebis fått ligga på övervakning och så har M varit hemma över natten, varit här hela dagen, men måste åka igen ikväll.. Jag har fått blod och hoppas på att bli utskriven imorgon eftersom jag nu känner mig betydligt mycket bättre än för några timmar sen. Jag ska berätta allt för er i detalj imorgon när jag får min dator och energi tillbaka! 😉 Men nu ska jag mysa sista timmarna med mina pojkar innan M måste åka igen..
Bebis

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Ta all den tid du behöver till återhämtning, bloggen och vi läsare finns ju kvar. Viktigast att du blir pigg nu efter förlossningen, det är ju ingen lätt match att gå igenom. Återhämtning och lära känna ert nya underverk är viktigast ❤️Krya på dig och grattis igen till det största i livet! 😊

  2. Ta all den tid du behöver till återhämtning, bloggen och vi läsare finns ju kvar. Viktigast att du blir pigg nu efter förlossningen, det är ju ingen lätt match att gå igenom. Återhämtning och lära känna ert nya underverk är viktigast ❤️Krya på dig och grattis igen till det största i livet! 😊

  3. Grattis till lilla pojken… ta den tid du behöver,För att återhämta dig efter färlosningen gumman. bloggen finns kvar och dina trogna läsare.KramNathalia

  4. Grattis till lilla pojken… ta den tid du behöver,För att återhämta dig efter färlosningen gumman. bloggen finns kvar och dina trogna läsare.KramNathalia

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning