LIVE YOUR BEST

Klocka och armband i rosé och svart

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag har varit en väldigt tuff dag både psykiskt och fysiskt. Att klara av att ta hand om familjen när man själv inte mår bra är inte lätt och även fast M varit hemma så har det varit rätt så tungt för mig. Jag har känt mig febrig och har ont i halsen. Filip är helt frisk nu men tydligen är det en del sjukdom på förskolan, för dom hörde nämligen av sig och ställde in föräldramötet idag pga sjukdom.. Så vi får hoppas att Filip har byggt på sig ett ordentligt immunförsvar nu när han ska tillbaka dit imorgon. Oskar och jag var iväg förut på hans 6veckorskontroll och allt såg bra ut. Han väger lite drygt 6200g och följer kurvan. Läkaren konstaterade att han inte blivit smittad av Filip, men att han var snorig och det kunde hjälpa med lite bröstmjölk i näsan och massa vila. Så efter att vi varit där så har vi varit hemma och ammat och vilat båda två medan M och Filip har lekt med varann. Efter en och annan paracett så kände jag mig något bättre och gick ut för att kolla posten. Det är en av mina favoritsysselsättningar eftersom det känns som julafton varje gång man öppnar lådan. ;)Idag blev jag lite extra glad när jag hämtade posten och såg att jag hade fått ett paket från DeevotiondeevotionI paketet låg det en klocka och ett superfint tillhörande armband.klocka_deevotionDenna klockan är så otroligt stilig och passar perfekt nu till höst i dom fina färgerna rosé och svart.deevotion_recensionDen är så himla fin och visst kan en present göra en lite extra glad, speciellt när man mår lite dåligt. Tack Deevotion för denna fina lilla gåva. För er som vill kolla in deras klockor och armband kan göra det HÄR :)Nu ska jag slänga mig på soffan igen och äta glass och tycka synd om mig själv. Kram så länge så hörs vi imorgon!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Jättefint, svart oh rosé är en snygg kombo. Kul hur olika bebisar är, min kille är en dryg månad äldre än Oskar och väger lika mycket. Så spännande att se hur de växer!

  2. Jättefint, svart oh rosé är en snygg kombo. Kul hur olika bebisar är, min kille är en dryg månad äldre än Oskar och väger lika mycket. Så spännande att se hur de växer!

  3. Jättefint, svart oh rosé är en snygg kombo. Kul hur olika bebisar är, min kille är en dryg månad äldre än Oskar och väger lika mycket. Så spännande att se hur de växer!

  4. Jättefint, svart oh rosé är en snygg kombo. Kul hur olika bebisar är, min kille är en dryg månad äldre än Oskar och väger lika mycket. Så spännande att se hur de växer!

  5. Jättefint, svart oh rosé är en snygg kombo. Kul hur olika bebisar är, min kille är en dryg månad äldre än Oskar och väger lika mycket. Så spännande att se hur de växer!

  6. Jättefint, svart oh rosé är en snygg kombo. Kul hur olika bebisar är, min kille är en dryg månad äldre än Oskar och väger lika mycket. Så spännande att se hur de växer!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning