LIVE YOUR BEST

Klantskalle i julstressen!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Alltså seriöst, idag har jag känt mig som världens klantigaste människa! Speciellt när jag är stressad eller har fler saker som jag måste få gjort samtidigt så blir det bara kaos ibland och idag var en sån dag då allt går snett! Jag har så mycket som jag måste få fixat nu till jul och i vanliga fall så glömmer jag lätt att äta. Men av någon anledning så var jag superhungrig nu till lunch och fick för mig att koka macaroner. Så enkelt och lätt va? Nänä, är det något jag kan så är det att göra dom lättaste sakerna supersvåra!

Först råkade jag hälla i nästan hela paketet i det kokande vattnet. Jag skulle bara koka till mig själv men plötsligt hade jag macaroner till att mätta hela släkten! Sen när det hade gått 3 minuter så skulle jag hälla av vattnet. Precis då börjar Oskar såklart skrika och vips så låg hälften av macaronerna i diskhon!

klantigTypiskt mig 😛

I alla fall. Nu sitter jag och äter en skål med macaroner och ketchup, samtidigt som jag ammar lilleman. Jisses. Vilken dag! Jag har hittills lyckats städa nästan halva huset, men lite mer än hälften är kvar och utöver städning så måste jag handla, hämta på dagis, köpa julklappar, bädda rent i alla rum, baka och laga julmat och förbereda inför i övermorgon. Så ni förstår kanske att jag stressar lite 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Ska ni ha julafton hemma hos er? Är det likadan mat på bordet som i Sverige?God Jul, VickiOSLOFRU SVAR:Hej Vicki! Jo vi har redan börjat firandet här hemma hos oss och vi kommer att ha familj och vänner här enda fram till nyår. Det är väldigt olika mat i Norge ovh sverige, men vi har såklart svenskt julbord eftersom vi alla är svenskar 😊God jul

  2. Ska ni ha julafton hemma hos er? Är det likadan mat på bordet som i Sverige?God Jul, VickiOSLOFRU SVAR:Hej Vicki! Jo vi har redan börjat firandet här hemma hos oss och vi kommer att ha familj och vänner här enda fram till nyår. Det är väldigt olika mat i Norge ovh sverige, men vi har såklart svenskt julbord eftersom vi alla är svenskar 😊God jul

  3. Ska ni ha julafton hemma hos er? Är det likadan mat på bordet som i Sverige?God Jul, VickiOSLOFRU SVAR:Hej Vicki! Jo vi har redan börjat firandet här hemma hos oss och vi kommer att ha familj och vänner här enda fram till nyår. Det är väldigt olika mat i Norge ovh sverige, men vi har såklart svenskt julbord eftersom vi alla är svenskar 😊God jul

  4. Ska ni ha julafton hemma hos er? Är det likadan mat på bordet som i Sverige?God Jul, VickiOSLOFRU SVAR:Hej Vicki! Jo vi har redan börjat firandet här hemma hos oss och vi kommer att ha familj och vänner här enda fram till nyår. Det är väldigt olika mat i Norge ovh sverige, men vi har såklart svenskt julbord eftersom vi alla är svenskar 😊God jul

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera