LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Då fortsätter vi med resten av sista dagen i Kalmar. Jag vaknade upp på hotellet och då kom mina pojkar in och så gjorde vi oss iordning för kvällen.

gravid_outfit

Sen gick vi hem till min kusin, Andreas, och hans tjej, Jennie som bor i ett fantastiskt mysigt hus med en helt magiskt vacker trädgård! Jag blev alldeles förbluffad över hur mysigt och hemtrevligt dom hade det och inte tala om alla fina blommor, träd och växter i trädgården – wow så fint det var!

familjenFamiljebild! – Här kan ni se min man, Filip som sover i vagnen, jag, min mamma, pappa, bror och hans tjej.

Efter att vi varit hos Andreas en stund och minglat så gick vi till restaurangen där vi skulle äta och fira vinnaren av släktgolfen som spelades under dagen.

slaktgolf_kalmar

Det serverades grillbuffé och maten var verkligen jättegod och Filip åt som aldrig förr!

grillbuffe_kalmar

Det var supertrevlig stämning och Filip var, för det mesta, på väldigt bra humör och ville gärna springa runt och se på allt som hände mellan tuggorna.

slaktgolfHan var väldigt förtjust i en dam som satt och sjöng på scenen och ville springa dit och kolla med jämna mellanrum.

slaktgolf_middagEfter att alla ätit upp skulle självklart släktgolfens vinnare utses och det var ingen mindre än…

vinnare_av_slaktgolf.. MIN MAMMA!! 😀

Snacka om att jag är stolt över henne! Hon är så himla duktig och hon var verkligen värd en vinst detta året! Grattis till dig mamma!

Efter att vinnaren utsetts så gick jag, M och Filip tillbaka till hotellet. Det hade varit en lång dag för vår lilla pojk och vi skulle ju dessutom köra väldigt långt hem till Oslo dagen efter, så vi ville gärna få sova i tid. Men det var en jättetrevlig kväll så länge det varade och nu ser vi redan fram till nästa års släktgolf då även jag och min man kan vara med och spela och tävla om vinsten! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Kul att ni var i kalmar, jag bor nämligen här! Roligt att känna igen sig på dina bilder haha 😃 hoppas ni hade en härlig helg!

  2. Kul att ni var i kalmar, jag bor nämligen här! Roligt att känna igen sig på dina bilder haha 😃 hoppas ni hade en härlig helg!

  3. Kul att ni var i kalmar, jag bor nämligen här! Roligt att känna igen sig på dina bilder haha 😃 hoppas ni hade en härlig helg!

  4. Kul att ni var i kalmar, jag bor nämligen här! Roligt att känna igen sig på dina bilder haha 😃 hoppas ni hade en härlig helg!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera