LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Vi hade ju en liten period för ett tag sen när Filip inte åt särskilt bra. Den perioden är över nu! 😉

matvrakHan har ätit bra en stund nu, men det är efter den senaste veckan som han har blivit helt tokig i mat. Antagligen för att han lärt sig av dom större barnen på dagis, för nu fixar han dessutom allting alldeles själv! Jag kan nog vara den stoltaste mamman i världen 🙂

Just nu sitter jag och skriver i kalendern som vi har upphängt på väggen vad som sker nu framöver för att vara säker på att jag inte missar någonting. Med min gravidhjärna så glömmer jag lätt saker och det är mycket lättare att bara slänga ett öga upp mot väggen än att gå in och kolla på kalendern i telefonen tycker jag.

kalenderSå vad är det som händer nu i Augusti? Jo, framför allt så räknar vi ju ner dagarna till förlossning, men förutom det så är det massa möten hos jordmor, på födeavdelningen, en del födelsedagar (bland annat min egen!) och andra möten och fix. Men nu har jag läget under kontroll och ser fram emot denna månaden och allt som händer.

Idag skiner solen och himmelen är blå. Det är söndag, vilket innebär att man inte får jobba eller greja med någonting, så jag antar att det blir en dag fyllt med sol, bad och massa lek precis som igår!

Kram på er

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hej Susanna! Jag har hängt med i din blogg lite på avstånd och aldrig kommenterat (tror jag), men jag har bestämt mig för att bli lite bättre på att kommentera. Jag gillar verkligen din blogg, dina bilder och att det är många bilder på dig när du gör olika saker (som i detta inlägget) – jag blir liksom inspirerad och tycker att bloggen blir så mycket mer levande när man ofta ser personen som skriver 😊 jag tycker också att det är spännande att följa din graviditet (graviditeter är nåt som fascinerar mig) och precis som nån sa till dig för ett tag sen så tycker jag också att du är väldigt snyggt gravid 😊 Och så måste jag säga att jag verkligen gillar ditt ämne “Veckans åsikt”. Ja det här var massa saker som jag tänkt skriva till dig länge men aldrig fått gjort haha 😊men för att även kommentera detta inlägget så vet jag precis hur det känns när ens barn inte äter och hur glad man blir när barnet plötsligt äter igen 😊 Vi har precis kommit hem efter 3 veckor på Bali. Vår son åt väldigt lite hela tiden, men sista veckan åt han inget alls utom glass och välling. Det var väldigt frustrerande och gick även ut över hans humör. Men nu när vi kom hem har han plötsligt börjat äta igen 😊 Såååå skönt!!!OSLOFRU SVAR:Hej Emma, så kul att du skriver till mig. Jag blir jätteglad för sånna här kommentarer och idag publicerade jag faktiskt ett “veckans åsikt”-inlägg igen. 😊 Du får gärna säga till om du har någonting särskilt du vill att jag ska skriva om!Ja men visst är det härligt när barnen äter, speciellt efter en period då dom strejkat 😋Kram på dig 😊

  2. Hej Susanna! Jag har hängt med i din blogg lite på avstånd och aldrig kommenterat (tror jag), men jag har bestämt mig för att bli lite bättre på att kommentera. Jag gillar verkligen din blogg, dina bilder och att det är många bilder på dig när du gör olika saker (som i detta inlägget) – jag blir liksom inspirerad och tycker att bloggen blir så mycket mer levande när man ofta ser personen som skriver 😊 jag tycker också att det är spännande att följa din graviditet (graviditeter är nåt som fascinerar mig) och precis som nån sa till dig för ett tag sen så tycker jag också att du är väldigt snyggt gravid 😊 Och så måste jag säga att jag verkligen gillar ditt ämne “Veckans åsikt”. Ja det här var massa saker som jag tänkt skriva till dig länge men aldrig fått gjort haha 😊men för att även kommentera detta inlägget så vet jag precis hur det känns när ens barn inte äter och hur glad man blir när barnet plötsligt äter igen 😊 Vi har precis kommit hem efter 3 veckor på Bali. Vår son åt väldigt lite hela tiden, men sista veckan åt han inget alls utom glass och välling. Det var väldigt frustrerande och gick även ut över hans humör. Men nu när vi kom hem har han plötsligt börjat äta igen 😊 Såååå skönt!!!OSLOFRU SVAR:Hej Emma, så kul att du skriver till mig. Jag blir jätteglad för sånna här kommentarer och idag publicerade jag faktiskt ett “veckans åsikt”-inlägg igen. 😊 Du får gärna säga till om du har någonting särskilt du vill att jag ska skriva om!Ja men visst är det härligt när barnen äter, speciellt efter en period då dom strejkat 😋Kram på dig 😊

  3. Hej Susanna! Jag har hängt med i din blogg lite på avstånd och aldrig kommenterat (tror jag), men jag har bestämt mig för att bli lite bättre på att kommentera. Jag gillar verkligen din blogg, dina bilder och att det är många bilder på dig när du gör olika saker (som i detta inlägget) – jag blir liksom inspirerad och tycker att bloggen blir så mycket mer levande när man ofta ser personen som skriver 😊 jag tycker också att det är spännande att följa din graviditet (graviditeter är nåt som fascinerar mig) och precis som nån sa till dig för ett tag sen så tycker jag också att du är väldigt snyggt gravid 😊 Och så måste jag säga att jag verkligen gillar ditt ämne “Veckans åsikt”. Ja det här var massa saker som jag tänkt skriva till dig länge men aldrig fått gjort haha 😊men för att även kommentera detta inlägget så vet jag precis hur det känns när ens barn inte äter och hur glad man blir när barnet plötsligt äter igen 😊 Vi har precis kommit hem efter 3 veckor på Bali. Vår son åt väldigt lite hela tiden, men sista veckan åt han inget alls utom glass och välling. Det var väldigt frustrerande och gick även ut över hans humör. Men nu när vi kom hem har han plötsligt börjat äta igen 😊 Såååå skönt!!!OSLOFRU SVAR:Hej Emma, så kul att du skriver till mig. Jag blir jätteglad för sånna här kommentarer och idag publicerade jag faktiskt ett “veckans åsikt”-inlägg igen. 😊 Du får gärna säga till om du har någonting särskilt du vill att jag ska skriva om!Ja men visst är det härligt när barnen äter, speciellt efter en period då dom strejkat 😋Kram på dig 😊

  4. Hej Susanna! Jag har hängt med i din blogg lite på avstånd och aldrig kommenterat (tror jag), men jag har bestämt mig för att bli lite bättre på att kommentera. Jag gillar verkligen din blogg, dina bilder och att det är många bilder på dig när du gör olika saker (som i detta inlägget) – jag blir liksom inspirerad och tycker att bloggen blir så mycket mer levande när man ofta ser personen som skriver 😊 jag tycker också att det är spännande att följa din graviditet (graviditeter är nåt som fascinerar mig) och precis som nån sa till dig för ett tag sen så tycker jag också att du är väldigt snyggt gravid 😊 Och så måste jag säga att jag verkligen gillar ditt ämne “Veckans åsikt”. Ja det här var massa saker som jag tänkt skriva till dig länge men aldrig fått gjort haha 😊men för att även kommentera detta inlägget så vet jag precis hur det känns när ens barn inte äter och hur glad man blir när barnet plötsligt äter igen 😊 Vi har precis kommit hem efter 3 veckor på Bali. Vår son åt väldigt lite hela tiden, men sista veckan åt han inget alls utom glass och välling. Det var väldigt frustrerande och gick även ut över hans humör. Men nu när vi kom hem har han plötsligt börjat äta igen 😊 Såååå skönt!!!OSLOFRU SVAR:Hej Emma, så kul att du skriver till mig. Jag blir jätteglad för sånna här kommentarer och idag publicerade jag faktiskt ett “veckans åsikt”-inlägg igen. 😊 Du får gärna säga till om du har någonting särskilt du vill att jag ska skriva om!Ja men visst är det härligt när barnen äter, speciellt efter en period då dom strejkat 😋Kram på dig 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning