LIVE YOUR BEST

Jag är nominerad till Finest Awards!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Nu är det äntligen officiellt! Jag kan knappt fatta att det är sant, men jag är nominerad till Finest Awards!!

lycka

HERREGUUUUUUD så glad jag blev när jag fick veta att jag blivit nominerad! Ni fattar inte känslan jag fick i hela kroppen när jag läste mailet att jag blivit nominerad av mina underbara läsare till detta stora event. Helt otroligt!

Finest_awards_2016

Det är helt ofattbart att jag och min blogg blivit nominerade i kategorin “Årets personliga blogg” i Finest Awards och det är tack vare er fantastiska läsare som jag kommit så här långt! Tusen tack till alla ni som ville nominera mig! (Vill ni rösta på mig så kan ni göra det HÄR)

oslofru_finest_awards
Bara att jag har blivit nominerad är så oerhört stort för mig och jag är evigt tacksam över nomineringen!

nominerad_finest_awards_2016Detta har verkligen gett mig en extra kick och massor utav mer motivation till att fortsätta blogga och lägga ner ytterligare lite mer energi till bloggen.

Finest Awards är den 20 April och nu gäller det att utse en vinnare i varje kategori. Man kan rösta fram till 15e april och om ni önskar att rösta på mig så får ni mer än gärna göra det HÄR!

Om ni klickar “RÖSTA HÄR” och skriver i er mailadress så har ni även möjligheter att vinna biljetter till galan! 🙂

Jag finner inga ord och kan omöjligt förklara för er hur glad och tacksam jag är över alla er läsare som stöttar mig och finns där för mig.

Man kan rösta 1 gång om dagen så snälla alla underbara, spara länken till röstningen i er webläsare och gå in och skicka iväg er röst så ofta ni kan och vill. Jag konkurrerar med enormt stora bloggprofiler så jag behöver verkligen eran hjälp! Det är ni läsare som bestämmer och utan er kommer jag ingenstans. Jag är evigt tacksam över er!! 🙂 

Ni är underbara! Tusen, miljoner tack till er alla!!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande