LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godkväll på er!

Idag har vi gjort en massa kul och bland annat så har vi varit i Göteborg under dagen eftersom jag skulle göra en ansiktsbehandling. (Jag vet att ni är många som undrat vad det är jag gjort med min hy och vad det är för behandlingar jag har gjort och jag lovar att jag ska berätta för er imorgon om det.)

Efter att vi kom hem från Göteborg så hade barnen det så roligt med mina föräldrar så då tänkte jag och M ta tillfället i akt att få lite egentid. Så vad kunde man hitta på en fredagseftermiddag mitt i vintern? Jo, man kunde slänga på sig badkläder på kroppen och mössa på huvudet och hoppa i jacuzzin på takterassen! 😉

jacuzziHär satt vi länge och njöt av det härliga, varma och goa vattnet medan vi andades frisk luft och såg ut över dom snötäckta träden. Vi pratade om allt möjligt och tog vara på den tiden vi fick tillsammans för oss själva. Det är inte vanligt att vi är utan våra barn så när vi får barnvakt för en stund så tar vi verkligen vara på tillfället. Så vi pratade en stund, men sen låg vi där i badet länge och njöt av tystnaden..

Efter att vi badat så gick vi in och fick middagen serverad. Även fast jag nu är vuxen så känns det lite skönt att komma hem till mina föräldrar och känna sig som ett litet barn och bli lite bortskämd för en stund. 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande