LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

För ett tag sen så intervjuade VG mig om vad jag har för åsikter kring att låta barn sova borta hos vänner.

intervju_vg

(Printscreen tagen från vg.no)

Ni kan läsa hela artikeln HÄR om ni vill! 🙂

Nu är det fullt snökaos här hos oss, så det var tur att jag och Oskar fick oss en liten tur i det fina vädret imorses för nu dröjer det nog innan man kan gå ut och gå igen. Jag mår lite konstigt idag.. Jag är väldigt trött och har spänningar i nacken och huvudvärk. Det kan såklart bero på att jag sovit dåligt dom senaste nätterna och helt enkelt behöver vila. Så resten av dagen blir det att ta det lugnt så får vi hoppas att jag känner mig bättre imorgon för då ska jag på TRX igen!

Oskar sover nu igen så jag tänkte att jag skulle lägga mig i sängen jämte och internetshoppa lite. Jag behöver en ny dator, en ny telefon, kläder till pojkarna, ett nytt objektiv och sen är det ju alltid kul att kolla på heminredning. Får se om jag beställer hem något av det jag vill ha eller kanske till och med Allt! 😉

Hoppas ni har en fin start på denna veckan allihopa, hörs sen!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande