LIVE YOUR BEST

Inte utan min fjärrkontroll

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Det är många av er som har frågat mig vad jag använder för kamera och hur jag egentligen gör när jag tar bilder till bloggen. Jag har en Canon EOS 6D och för det mesta så tar jag faktiskt bilderna till bloggen själv! 😉

fjärrkontroll_canonJag ställer upp kameran på önskad plats, antingen rakt på en platt yta eller på mitt stativ och så trycker jag helt enkelt på knappen på denna lilla fjärrkontroll så fotar den.

sjaälvutlösare_canonLätt som en plätt! 😉

OslofruNär man är bloggare så är man rätt så tjatig och min man börjar bli riktigt trött på att jag ständigt säger “Kan du ta bild på mig? Vänta! Ta en bild!!” Hihi. Så tänk vad jobbigt det hade varit om jag inte hade haft en fjärrkontroll så att jag åtminstone kunde ta dom flesta bilderna själv! 😉

Oskar ligger och sover i sin säng för tillfället och jag sitter här pillar lite med en ny header. Jag börjar bli dööööötrött på min header som jag har nu och har haft i över ett år, så nu får det allt bli dags med ett byte. Jag kommer antagligen köra på en tillfällig header ett tag och så tänkte jag raffa åt mig någon fotograf som kan hjälpa mig att fota nya bilder någon dag. Om ni känner någon i Oslo-området som har lust att hjälpa mig så får ni gärna maila på oslofru@gmail.com! 😉

Hej hopp, hörs sen!

 

facebook 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera