LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Självklart vaknar jag av mig själv klockan 6!! Gaah! Typiskt när man väl får sova för en gångs skull.. Vi bytte jo hotell med mina föräldrar igår, så dom tog Filip över natten. M ligger fortfarande och sover här jämte mig och det är nog bra för han drack ett och annat glas igår! 😉

Förresten, om ni vill hänga med på vad vi gör här på vår Stocholmsresa så kan ni alltid följa mig på instagram där jag lägger upp bilder titt som tätt! 😉

instagram@oslofru heter jag på Instagram för er som vill följa! 😉

Jag har inte med datorn till detta hotellet, men jag kan ju försöka berätta om kvällen från mobilen (bilderna är tagna från min iPhone från kvällen så räkna inte med den bästa kvalitén i nästa inlägg)

Annars idag så ska vi, efter frukost, åka och göra ett 3D-ultraljud på bebisen i magen. Det ska bli häftigt att se hur han ser ut! Och för övrigt så kom min man på ett jättefint namn igår som han antagligen ska få heta!! 🙂 nu börjar det ju faktiskt närma sig och att vi snart blir tvåbarnsföräldrar börjar äntligen slå oss. Gud som vi längtar!

Lite senare idag kommer jag dessutom dra en vinnare i tävligen! Om ni missat att vara med så har ni fortfarande chans fram till 18.00 ikväll! Klicka HÄR för att delta 😉

KramKram

 

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande