LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej!

Jag kom hem från gymmet för ungefär en timma sen och hoppade direkt in i duschen, slängde i mig lite lunch och är nu klar för att gå ut igen.

inbakad_flätaIdag gjorde jag en inbakad fläta av mitt hår. Jag brukar nästan alltid ha utsläppt, men det blir lite jobbigt när man ska bära på barn, väskor och annat. Det brukar alltid bli massa hår i vägen så då är det skönt att ha allt samlat och borta från ansiktet. Visst är det stilrent, fint och passande nog funktionellt med fläta? 😉

Mitt hår bara växer och växer och än har jag inte tappat några strån. När jag var gravid med Filip så växte mitt hår i rekordfart och blev så tjockt och fint, men sen när jag slutade amma så tappade jag massa hår och kände mig nästan lite flint på vissa ställen. Då fick jag reda på att man tydligen inte tappar några hårstrån under tiden man är gravid, utan brukar som regel tappa allt som man skulle tappat under graviditeten ca 3 månader efter förlossning.. Nu är det ju 3 veckor efter att jag födde Oskar, men än sitter håret kvar och det hoppas jag att det kommer fortsätta göra. Jag älskar att ha långt hår och det är fint så länge det är tjockt, men om jag tappar tjockleken så vill jag nästan inte behålla längden heller. Så vi får hålla tummarna och se om jag får behålla mitt långa hår 🙂

inbakad_fläta_todoNu ska jag ta med mig Oskar ut på stan igen en snabbis för att se på lite julklappar. Jag tänkte också köpa några ramar så att jag kan få upp lite kort på väggarna som jag har framkallat. Sen i eftermiddag så ska vi på kvartsamtal på Filips förskola. Det känns sjukt spännande måste jag säga! Det ska bli väldigt kul att få höra hur det går för honom 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Fyra månader efter min förlossning med Adrian började jag tappa hår. Såg helt sjukt ut. Blev till att klippa lugg!

  2. Fyra månader efter min förlossning med Adrian började jag tappa hår. Såg helt sjukt ut. Blev till att klippa lugg!

  3. Fyra månader efter min förlossning med Adrian började jag tappa hår. Såg helt sjukt ut. Blev till att klippa lugg!

  4. Fyra månader efter min förlossning med Adrian började jag tappa hår. Såg helt sjukt ut. Blev till att klippa lugg!

  5. Fyra månader efter min förlossning med Adrian började jag tappa hår. Såg helt sjukt ut. Blev till att klippa lugg!

  6. Fyra månader efter min förlossning med Adrian började jag tappa hår. Såg helt sjukt ut. Blev till att klippa lugg!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande