LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Min man skulle hoppa i och göra rent poolen. Vi har gjort det tusen gånger nu känns det som, men det var lite fläckar i kanterna som han ville skrubba bort så att den blev skinande ren.

Eftersom vädret blev sämre nu på förmiddagen så var inte ett bad så lockande för mig så därför passade jag på Filip under tiden M var i. Men så bad min kära man mig att gå och sätta i en slang borta på altanen och tror ni inte att Filip trillar i då? På bara någon sekund så sa det “Pluff” och så var hela han i poolen!

pool_larmI med mössa, skor och alla kläder på. Tur att min man var i och kunde fånga honom! Men där ser man hur fort det kan gå. Så därför ska vi fixa pool-larm nu! Vi tar alltid på poolskyddet när vi inte badar, men det spelar liksom ingen roll för det kan ju uppenbarligen hända olyckor på sekunder ändå..

alarm_poolDet är tur att vi har 28grader i poolen och att Filip älskar att bada! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. hoppla, ja du ,det kan gå undan dom där små sekundrarna som också kan vara avgörande;-)Kram och trevlig helg/J

  2. hoppla, ja du ,det kan gå undan dom där små sekundrarna som också kan vara avgörande;-)Kram och trevlig helg/J

  3. hoppla, ja du ,det kan gå undan dom där små sekundrarna som också kan vara avgörande;-)Kram och trevlig helg/J

  4. hoppla, ja du ,det kan gå undan dom där små sekundrarna som också kan vara avgörande;-)Kram och trevlig helg/J

  5. Har länge tänkt fråga hur ni gör med poolskydd och sånt, men har inte velat låta oförskämd! Vågar själv inte ens ha en liten damm hemma i trädgården, det räcker med att man “bara snabbt” ska hämta något inne så kan en liten ramla i!Nu är jag för visso säkert ganska fjantig med allt sånt där.. Ganska(MYCKET) hönsig av mig och tänker alltid det värsta, får nog träna på att stoppa in nerverna innanför kroppen.Men vad kul att han gillar att bada 😊Han ser störtnöjd ut sötnöten!Ha en fin helg!

  6. Har länge tänkt fråga hur ni gör med poolskydd och sånt, men har inte velat låta oförskämd! Vågar själv inte ens ha en liten damm hemma i trädgården, det räcker med att man “bara snabbt” ska hämta något inne så kan en liten ramla i!Nu är jag för visso säkert ganska fjantig med allt sånt där.. Ganska(MYCKET) hönsig av mig och tänker alltid det värsta, får nog träna på att stoppa in nerverna innanför kroppen.Men vad kul att han gillar att bada 😊Han ser störtnöjd ut sötnöten!Ha en fin helg!

  7. Har länge tänkt fråga hur ni gör med poolskydd och sånt, men har inte velat låta oförskämd! Vågar själv inte ens ha en liten damm hemma i trädgården, det räcker med att man “bara snabbt” ska hämta något inne så kan en liten ramla i!Nu är jag för visso säkert ganska fjantig med allt sånt där.. Ganska(MYCKET) hönsig av mig och tänker alltid det värsta, får nog träna på att stoppa in nerverna innanför kroppen.Men vad kul att han gillar att bada 😊Han ser störtnöjd ut sötnöten!Ha en fin helg!

  8. Har länge tänkt fråga hur ni gör med poolskydd och sånt, men har inte velat låta oförskämd! Vågar själv inte ens ha en liten damm hemma i trädgården, det räcker med att man “bara snabbt” ska hämta något inne så kan en liten ramla i!Nu är jag för visso säkert ganska fjantig med allt sånt där.. Ganska(MYCKET) hönsig av mig och tänker alltid det värsta, får nog träna på att stoppa in nerverna innanför kroppen.Men vad kul att han gillar att bada 😊Han ser störtnöjd ut sötnöten!Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning