LIVE YOUR BEST

Himmelskt god morotskaka

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

morotskaka_receptEn av mina absoluta favoritkakor är morotskaka och jag har bakat den flera gånger förr, men denna gången blev den faktiskt alldeles extra god.

saftig_morotskaka_receptEnda nackdelen med morotskaka är att det tar rätt så lång tid innan man kan äta den.. Först så ska den stå i ugnen i 40 minuter och efter det så måste den svalna så att inte frostingen smälter. Dock kan jag aldrig vänta tillräckligt länge, så denna gången smälte det utsökt goda lagret med glassyr lite i mitten, men det gör ingenting för den smakade himmelskt gott i alla fall! 😉

recept_morotskaka

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. mmmmm…. nu dregglade jag lite grann såhär innan lunch när jag läste ditt inlägg 😉 Så himla gott det ser ut! Själv har jag faktiskt aldrig gjort morotskaka men det är ju bland det godaste som finns så det kanske är på tiden…? 😊OSLOFRU SVAR:Hihi 😉 Ja men klart du ska prova på! Det är faktiskt lätt som en plätt bara man följer ett recept! 😉 kramar

  2. mmmmm…. nu dregglade jag lite grann såhär innan lunch när jag läste ditt inlägg 😉 Så himla gott det ser ut! Själv har jag faktiskt aldrig gjort morotskaka men det är ju bland det godaste som finns så det kanske är på tiden…? 😊OSLOFRU SVAR:Hihi 😉 Ja men klart du ska prova på! Det är faktiskt lätt som en plätt bara man följer ett recept! 😉 kramar

  3. mmmmm…. nu dregglade jag lite grann såhär innan lunch när jag läste ditt inlägg 😉 Så himla gott det ser ut! Själv har jag faktiskt aldrig gjort morotskaka men det är ju bland det godaste som finns så det kanske är på tiden…? 😊OSLOFRU SVAR:Hihi 😉 Ja men klart du ska prova på! Det är faktiskt lätt som en plätt bara man följer ett recept! 😉 kramar

  4. mmmmm…. nu dregglade jag lite grann såhär innan lunch när jag läste ditt inlägg 😉 Så himla gott det ser ut! Själv har jag faktiskt aldrig gjort morotskaka men det är ju bland det godaste som finns så det kanske är på tiden…? 😊OSLOFRU SVAR:Hihi 😉 Ja men klart du ska prova på! Det är faktiskt lätt som en plätt bara man följer ett recept! 😉 kramar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning