LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Sådär! Då var vi hemma igen från besöket hos helsesyster. Oskar fick en vaccinspruta i varje lår och grät lite grann efter varje stick, men lugnade sig efter bara någon minut. Han verkade inte ta så illa vid sig men somnade i bilen på väg hem och har inte vaknat än. Men eftersom jag inte vet hur han kommer att må när han vaknar så vågar jag inte åka iväg någonstans, så därför tänkte jag att jag skulle passa på att träna lite här hemma.kom_i_form_efter_graviditetenDet är många av er som undrat hur jag kommit i form så fort efter graviditeten, vad jag äter och hur jag tränar. Jag är absolut varken ett hälso- eller träningsfreak, men jag är rätt så bra på att hålla igång och rör på mig för att jag tycker att det är skönt. När det kommer till kostråd så kan jag tyvärr inte hjälpa er för jag är superslarvig med maten. Jag äter choklad och popcorn varje dag och när det kommer till middagar så är det framför allt pizza, hamburgare och pasta som går hem i våran familj.Men , träning är kul och när man är mamma och har barn så är det inte alltid att tiden räcker till så att man får möjlighet att komma iväg till gymmet. Så jag har blivit en expert på multitasking och därav lyckas jag alltid träna samtidigt som jag är hemma med barnen. Om ni vill kan jag göra en video på mina bästa hemmaövningar så att ni får lite tips och trix på hur man enkelt kan komma i form genom att träna hemma.?traningDet ska vara roligt och enkelt att komma igång och få en fin kropp efter en graviditet och förlossning! Så håll er uppdaterade på min youtube så dyker det nog upp en träningsvideo där rätt som det är! 😉Hej hopp så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Vad duktig du är! Ja visst är det skönt att hålla igång?Jag är också dålig på kostbiten, men försöker hinna med lite träning ibland 😊OSLOFRU SVAR:Ja men eller hur är det härligt! ;D Kram på dig

  2. Vad duktig du är! Ja visst är det skönt att hålla igång?Jag är också dålig på kostbiten, men försöker hinna med lite träning ibland 😊OSLOFRU SVAR:Ja men eller hur är det härligt! ;D Kram på dig

  3. Vad duktig du är! Ja visst är det skönt att hålla igång?Jag är också dålig på kostbiten, men försöker hinna med lite träning ibland 😊OSLOFRU SVAR:Ja men eller hur är det härligt! ;D Kram på dig

  4. Vad duktig du är! Ja visst är det skönt att hålla igång?Jag är också dålig på kostbiten, men försöker hinna med lite träning ibland 😊OSLOFRU SVAR:Ja men eller hur är det härligt! ;D Kram på dig

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning