LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Som sagt är min man väldigt upptagen på jobbet för tiden, så om jag ska få någon som helst träning gjord så får det bli här hemma. Idag har jag inte kunnat gå ut och gå eftersom det ösregnar, men jag har lyft mina hantlar, gjort situps och squats tills svetten rann här hemma. 🙂 Känns alltid lika skönt efter man fått tränat lite tycker jag! Nu börjar min babybumpmage försvinna mer och mer. Det känns kul att man hela tiden ser resultat av att äta nyttigt och röra på sig. Jag går ner ungefär 05,kg i veckan och börjar känna mig allmänt starkare i kroppen. Det är en lagom takt tycker jag och det ända jag gör är att träna lite hemma, gå promenader och skippa socker!

Det känns bra att leva ett sunt liv! Speciellt nu när jag ammar så jag vet att min son också mår bra!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning